Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Süper Kupa sahibi buluyor! Beşiktaş - Galatasaray Süper Kupa finali saat kaçta başlıyor, hangi kanalda, ilk 11’ler belli mi?

Süper Kupa sahibi buluyor! Beşiktaş - Galatasaray Süper Kupa finali saat kaçta başlıyor, hangi kanalda, ilk 11’ler belli mi?

Beşiktaş ve Galatasaray’ın karşılaşacağı Süper Kupa Final maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak, takımlar sahaya hangi 11’lerle çıkacak? İşte yanıtı…

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş ile Süper Lig Şampiyonu Galatasaray, Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 18. Süper Kupa’da iki ezeli rakip mücadele edecek. Peki Beşiktaş-Galatasaray Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği Turkcell Süper Kupa finali, İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 3 Ağustos 2024 Cumartesi günü oynanacak. Saat 20.45’te başlayacak maçta iki takım Süper Kupa’yı müzelerine götürmek için ter dökecek.

Süper Kupa finali canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?

3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te başlayacak Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa final maçı televizyondan canlı olarak yayınlanacak. Maç, ATV kanalından naklen yayınlanacak.

2006 yılında oynanmaya başlayan Süper Kupa’yı evine götüren ilk takım Beşiktaş olmuştu. Kupayı en çok kazanan takım ise 7 şampiyonlukla Galatasaray oldu.

Beşiktaş-Galatasaray Süper Kupa finalinde sahaya çıkacak takımların ilk 11’leri ise henüz belli olmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *