Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor R.Whittaker - K.Chimaev maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte R.Whittaker - K.Chimaev maçı saati ve yayınlanacağı kanal

R.Whittaker - K.Chimaev maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte R.Whittaker - K.Chimaev maçı saati ve yayınlanacağı kanal

R.Whittaker-K.Chimaev maçı detayları merak ediliyor. Maçın saati, vakti ve kanalı da sıklıkla sorgulanıyor. Peki, R.Whittaker-K.Chimaev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte maç hakkında merak edilen bilgiler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Chimaev, yedi UFC görünümü de dahil olmak üzere 13 profesyonel maçta henüz hiç mağlup olmadan yoluna devam ediyor. Robert Whittaker ile Khamzat Chimaev 26 Ekim 2024 tarihinde yani bugün UFC 308’de ringe çıkmış olacak.

İki tarafın da kozlarını paylaşması heyecanla beklenirken; Robert Whittaker, UFC'nin en başarılı dövüşçülerinden biri olarak kabul edilmekte.

Ayrıca geçmişteki başarıları ve ringdeki deneyimiyle öne çıkan Whittaker, yapılacak olan bu kıyasıya mücadelede oldukça güçlü bir performans sergilemeyi düşünüyor.

MAÇIN SAATİ VE KANALI NE OLACAK?

Heyecanlı maç, UFC Fight Pass ve S Sport kanalları üzerinden canlı olarak seyredilebilecek. Bunun yanı sıra karşılaşma Türkiye saatiyle 21:00’de başlamış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *