Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Osayi Samuel’in sakatlığı ciddi mi, kaç maç yok? Osayi Bodrumspor, Trabzonspor maçlarında oynayacak mı?

Osayi Samuel’in sakatlığı ciddi mi, kaç maç yok? Osayi Bodrumspor, Trabzonspor maçlarında oynayacak mı?

Fenerbahçe’de Manchester United maçında sakatlanarak sahayı terk eden Osayi Samuel’in şoku yaşanıyor. Osayi’nin sakatlık durumu ne, oynayabilecek mi?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Fenerbahçe’de sakat oyuncular kervanına Osayi Samuel de katıldı. Manchester United maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Nijeryalının son durumu sarı-lacivertli taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki Osayi Samuel’e ne oldu, sakatlığı ne, ciddi mi, kaç maç oynayamayacak, hangi maçlarda formaya giyemeyecek?

Osayi Samuel’e ne oldu?

Fenerbahçe dün akşam UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında kendi sahasında İngiliz devi Manchester United’ı konuk etti. 1-1 biten karşılaşmanın 62. dakikasında sarı-lacivertlilerin Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel sakatlanarak oyundan çıktı. Yerini Becao’ya bırakan Osayi’nin sekerek yedek kulübesine gelmesi Fenerbahçeli taraftarları endişelendirdi.

Osayi Samuel’in sakatlığı ciddi mi?

Bilindiği gibi Fenerbahçe’de geçtiğimiz hafta Jayden Oosterwolde sakatlanmış ve sezonu kapattığı duyurulmuştu. Sol bek sıkıntısı yaşayan sarı-lacivertli ekipte bu kez de sağ bek oyuncusu Osayi Samuel’in sakatlanması kulüpte şok etkisi yarattı. Osayi Samuel’in sağlık durumuna ilişkin ilk bilgileri Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester United maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında paylaştı.

Jose Mourinho’dan Osayi Samuel açıklaması

Fenerbahçe’nin Manchester United ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-lacivertlilerin Portekizli çalıştırıcısı Mourinho, Osayi Samuel’in sakatlığına ilişkin de konuştu. Osayi’nin milli aradan önceki sakatlığına değinen Mourinho, Nijerya Milli Takımı’nın Libya’da yaşadığı olayları da hatırlatarak futbolcunun sahada iyi iş çıkardığını belirtti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Osayi'nin sakatlığına ilişkin konuştu

 

Mourinho: Osayi’nin yaşadığı sakatlık değildi

Portekizli teknik adam maç sonu basın mensuplarının Osayi Samuel'in sakatlık durumuna ilişkin yönelttiği soruları da yanıtladı. Mourinho, Osayi’nin durumunun ciddi olmadığını açıklayarak şunları söyledi: “Bright 3 hafta sakatlandı. Milli takıma gitti ama orada ilginç şeyler yaşadı. Libya'da başlarına ilginç şeyler geldi. Kendisini oynattık, sahada kaldığı sürede çok iyi iş çıkardı ama yaşadığı şey sakatlık değildi.”

Osayi Samuel Bodrumspor ve Trabzonspor maçlarında oynayacak mı?

Sakatlık sorunlarıyla boğuşan Fenerbahçe’de Osayi Samuel’in de maçı yarım bırakmasının ardından futbolcunun lig maçlarında yer alıp alamayacağı sorgulanmaya başladı. Fenerbahçe 27 Ekim günü Bodrumspor’u ağırlayacak, 3 Kasım’da ise Trabzon deplasmanında mücadele edecek. Sakatlığının ciddi olmadığı düşünülen Bright Osayi-Samuel’in Mourinho’nun fırsat vermesi halinde bu maçlarda sahaya çıkabileceği tahmin ediliyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *