Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Osayi Samuel’in cezası bitti mi, Manchester United maçında oynayacak mı?

Osayi Samuel’in cezası bitti mi, Manchester United maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe Avrupa Ligi maçında sahasında Manchester United’ı ağırlamaya hazırlanırken, takımdaki kart cezalısı Osayi Samuel’in durumu da merak konusu oluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında Fenerbahçe, İstanbul’da Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli kulüp ligde aldığı yarayı unutmak ve Avrupa Ligi’nde puan kaybetmemek için sahaya çıkacak. Fenerbahçe’de sakatlıklar nedeniyle kadro sıkıntısı yaşanırken, kırmızı kart cezası olan Osayi Samuel’in durumu da merak ediliyor. Peki Bright Samuel Osayi’nin Avrupa Ligi’ndeki kart cezası bitti mi, Manchester United maçında oynayacak mı?

Osayi Samuel ne zaman, neden kırmızı kart görmüştü?

Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızı Bright Osayi-Samuel yaşadığı sakatlığın ardından ilk kez sahaya çıktığı US Gilloise maçında kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı. Belçika ekibine karşı İstanbul’da oynanan ve Fenerbahçe’nin 2-1 galip geldiği maçta Osayi, rakibine yaptığı tehlikeli hareket nedeniyle ikinci sarıdan kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmüştü.

osayi-kart.webp
Osayi, US Gilloise maçında kırmızı kart görmüştü

Oyuna girdi 25 dakikada atıldı!

Bright Osayi-Samuel, maçın 65. dakikasında oyuna girmiş ve 87. dakikada ilk sarı kartını görmüştü. Osayi, 90. dakikada rakip takım oyuncusuna yaptığı müdahale nedeniyle ikinci sarı kartı görerek oyundan atılmıştı. 26 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Fenerbahçe kariyerinde ilk kez kart görmüştü.

Osayi Samuel kaç maç ceza aldı, cezası bitti mi?

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan US Gilloise maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Osayi Samuel bir maçlık ceza almıştı. Osayi, Fenerbahçe’nin milli aradan önce deplasmanda oynadığı Twente maçında forma giymeyerek cezasını tamamlamış oldu.

Osayi-Samuel Manchester United maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe 24 Ekim 2024 Perşembe günü İstanbul’da İngiliz ekibi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Maçta kırmızı kart cezası biten Bright Osayi-Samuel de forma şansı arayacak. Teknik direktör Jose Mouhrinho’nun fırsat vermesi halinde Osayi, Manchester United karşısında galibiyet için ter dökecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *