Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Mourinho’nun "Birçok oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor" sözlerine Fenerbahçe’den açıklama!

Mourinho’nun "Birçok oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor" sözlerine Fenerbahçe’den açıklama!

Jose Mourinho’nun açıklamaları spor dünyasında şok etkisi yarattı. Sarı-lacivertli kulüpten ünlü teknik adamın sözlerine açıklama gecikmedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun bir röportaj sırasında söylediği “Birçok oyuncu Türkiye’ye gelmek istemiyor” sözlerine ilişkin kulüpten açıklama geldi. Sport TV’ye konuşan Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun “Birçok oyuncu Türkiye’ye gelmek istemiyor” dediği iddia edilmişti. Kulüpten yapılan açıklamada Mourinho’nun sözlerinin genelleme içermediği ifade edildi.

Açıklamayı, Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler, kişisel X hesabından yaptı. Jose Mourinho’nun iddia edilen açıklamayı yapmadığını dile getiren Yemeniciler, teknik adamın kendisine yöneltilen Joao Neves’le ilgili soruyu yanıtladığını ve futbolcuların Türkiye’ye gelmek istemediğine dair genelleme içeren bir açıklama yapmadığı vurguladı.

Yemeniciler’in paylaşımıda; “Hocamızın böyle bir açıklaması kesinlikle olmamıştır. Portekiz Milli Takımı’nın 19 yaşındaki oyuncusu Joao Neves ile ilgili bir soru sorulması karşılığında cevap verilmiştir. Bir genelleme asla yapılmamıştır.” ifadeleri yer aldı.

Konuya dair Portekizli teknik direktör Mourinho’dan henüz yeni bir açıklama gelmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *