Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Kasımpaşa - Samsunspor maçı genel özet! Kasımpaşa Samsunspor maçı kaç kaç bitti?

Kasımpaşa - Samsunspor maçı genel özet! Kasımpaşa Samsunspor maçı kaç kaç bitti?

Kasımpaşa - Samsunspor maçının genel özeti merak ediliyor. Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmalarında Samsunspor Kasımpaşa'ya misafir oldu. İlk yarıda Kasımpaşa 1-0 üstünlük sağlarken; Samsunspor ikinci yarıda çok daha iyi bir maça imza attı. İşte maçın genel özeti ve sonucu...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Samsunspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında Ntcham'ın ayağından 2 penaltı kaçırdığı maçta geri düşmesine rağmen Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Peki maçın özeti ve önemli dakikaları hangiler? İşte maç sonucu ve dakika dakika önemli anlar…

KASIMPAŞA SAMSUNSPOR MAÇI GENEL ÖZET


Heyecanlı karşılaşmada misafir olan ekibe galibiyeti getiren goller 68 ve 77. dakikalarda Carlo Holse tarafından atıldı. 71. dakikada ise Soner Aydoğdu ve 86. dakikada Flavien Tait çok konuşulan golleri attı. Kasımpaşa'nın önemli bir golü ise 31. dakikada atıldı. Sevindiren gol Aytaç Kara'dan geldi.

Samsunspor'da Olivier Ntcham, 19 ve 27. dakikalarda hak edilmiş olan iki adet penaltıyı gole çevirememiş oldu.

SAMSUNSPOR 7 MAÇTIR MAĞLUP OLMUYOR

Samsunspor'un toplamda 6 maçtır mağlup olmadığı biliniyordu. Takım, galibiyet sayısını 7 maça yükseltti. Ayrıca 4 maçtır mağlup olmamış olan Kasımpaşa ise bu sezon 3. mağlubiyetini yaşamış oldu. Sami Uğurlu'nun takımı ise kendi sahasında lig sürecinde henüz galibiyet yaşayamadı.

Samsunspor böylelikle sarı kırmızı takım Galatasaray ile arasındaki puan farkını 2 puana düşürmüş oldu. Kasımpaşa ise sonuç ile beraber 11 puanda kaldı.

Tüm heyecanıyla süren ligin gelecek haftasında Kasımpaşa'nın Beşiktaş'ı ağırlaması, Samsunspor'un ise Antalyaspor'u ağırlaması bekleniyor.

İŞTE DAKİKA DAKİKA MAÇ ÖZETİ:

Kasımpaşa Samsunspor'un heyecanlı maçı başladı.

17. dakikada topla birlikte sol taraftan ceza sahası içersine giren Emre Kılınç, Claudio Winck’in müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadelenin hakemi olan Çağdaş Altay ise direkt penaltı noktasını işaret etti.

19. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Ntcham'ın, panenka vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten dönüş yaptı. Pozisyonun devamında top tekrar Ntcham’a geldi.

25. dakikada sol taraftan kullanılan kornerde ön direkte Nicholas Opoku topa elle müdahale etti. Pozisyonun devamında mücadelenin hakemi Çağdaş Altay, VAR’ın uyarısıyla pozisyonu izledi ve penaltı kararı verildi.

28. dakikada penaltıyı kullanan Ntcham'ın vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya gitti.


GOL | 31. dakikada Kasımpaşa, Aytaç Kara'nın golüyle 1-0 öne geçti. 

İlk yarı bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da tüm heyecanıyla başladı.

GOL | 68. dakikada Emre Kılınç sağ kanattan hücuma çıkrı ve ceza sahası yayı üzerinde boş olan Holse'ye pasını verdi. Kaleyi hafif  çaprazdan gören pozisyonda Holse'nin kalecinin sol tarafına doğru gönderdiği top ağlara hızlıca gitti. Beraberlik: 1-1.

GOL | 71. dakikada Samsunspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Soner, sol ayağıyla kalecinin soluna doğru harika bir vuruş yaptı ve takımını 2-1 avantaja yükseltti.

Kasımpaşa'da Opoku, sarı kart görmüş oldu ve haftaya oynanacak Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

GOL | 78. dakikada Samsunspor, serbest vuruş organizasyonunda golü buldu. 

GOL  |  86. dakikada gelişen Samsunspor atağında Dimata sol kanattan getirdği topu ceza sahasına ortaladı, Tait kale ağzında topu filelere gönderdi: Sonuç 1-4 oldu.

Heyecanlı mücadele 1-4 sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *