Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Galatasaray'a dünya yıldızı transfer! Ocak ayında bomba patlayacak

Galatasaray'a dünya yıldızı transfer! Ocak ayında bomba patlayacak

Ocak ayı transfer dönemine hazırlanan Galatasaray, sol bek hamlesi için kolları sıvadı. Gündemde Al-Hilal forması giyen Renan Lodi var.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 7 puan toplayan Galatasaray, derbide Beşiktaş ile karşılaşacak. Cimbom'da hedef Beşiktaş'ı da yenerek yola kayıpsız devam etmek ve en yakın rakiplerinden biri ile puan farkını açmak.

Teknik direktör Okan Buruk da geçirdiği ameliyat sonrasında takımının başında yer alacak. Taraftarıyla bütünleşmek isteyen Aslan, görkemli bir galibiyet almayı istiyor.


Davide Calabria yine Galatasaray'ın listesinde

TRANSFER COŞKUSU DEVAM EDECEK

Bu sezon da şampiyonluğa ulaşarak 5. yıldızı göğsüne takmak amacında olan Galatasaray'da transfer çalışmaları erken başladı. Gündemde orta saha, sağ bek ve sol bek hamlesi var.

Cimbom Davide Calabria için Milan'ın, Mario Pasalic konusunda da Atalanta'nın kapısını çalacak. Hareketliliğin yaşanacağı sol bek için de Suudi Arabistan'a çıkarma yapılacak.


Okan Buruk Galatasaray'a yeni transferler istiyor

OKAN BURUK TAKVİYE İSTİYOR

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, kadronun güçlenmesi adına transfer yapılmasını talep etti. Listedeki isimler arasında birbirinden önemli yıldızlar var.

Rakipleri ile arasındaki farkı artırmak ve namağlup gidişatına da devam etmeyi hedefleyen deneyimli çalıştırıcı Renan Lodi'nin adını yönetime iletti.


Renan Lodi çok iyi bir sezon geçiriyor

SUUDİ ARABİSTAN YOLU GÖZÜKTÜ

Sarı kırmızılı ekip ocak ayı için Renan Lodi konusunda Al-Hilal ile görüşecek. Bu sezonki performansıyla da dikkat çeken başarılı sol bek, Ismail Jakobs ile rotasyon oluşturacak.

Cimbom'u zorlayacak tek konu ise ekonomi. Brezilyalı oyuncunun hem piyasa değeri hem de kazandığı ücret yönetimin canını sıkabilir.


Renan Lodi Marsilya forması da giydi

RENAN LODI HAKKINDA

RENAN LODI KİMDİR?

Tam adı Renan Augusto Lodi dos Santos'tur. 1.73 metre boyundadır. Brezilya'nın yanı sıra İtalya vatandaşlığı da bulunmaktadır.

RENAN LODI KAÇ YAŞINDADIR?

Yıldız futbolcu 8 Misan 1998 tarihinde Brezilya'nın Serrana kentinde doğmuştur. Haberin yazıldığı tarihte 26 yaşındadır.

RENAN LODI KAÇ YAŞINDADIR?

Yıldız futbolcu 8 Misan 1998 tarihinde Brezilya'nın Serrana kentinde doğmuştur. Haberin yazıldığı tarihte 26 yaşındadır.

RENAN LODI HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Futbol kariyerine Club Athletico Paranaense alt yapısında başlamıştır. İlk yurt dışı deneyimi 22 milyon Euro civarındaki bonservis karşılığında Atletico Madrid ile olmuştur. Nottingham Forest'a kiralandıktan sonra 20.60 milyon Euro ödeyen Marsilya tapusunu almıştır. 2024'ün ocak ayında ise 23 milyon Euroyu kasasından çıkaran Al-Hilal'e imza atmıştır.

RENAN LODI'NİN PİYASA DEĞERİ

Brezilyalı futbolcunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 18 milyon Euro belirlenmiştir.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *