Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Galatasaray Erick Pulgar için Fiorentina ile anlaştı

Galatasaray Erick Pulgar için Fiorentina ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray transferde gaza bastı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki orta saha Erick Pulgar'ın kiralanması konusunda Fiorentina ile anlaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren fakat UEFA Avrupa ligi'nde grubu lider tamamlayanGalatasaray, Fiorentina'da forma giyen Erick Pulgar'ı kiraladı. Sarı-kırmızılılar Serie A ekibi Fiorentina'yla Şilili futbolcunun kiralanması konusunda anlatı.


8 MAÇTA OYNADI

Fiorentina'da forma şansı bulmakta zorlanan Erick Pulgar bu sezon 8 maçta süre alabildi. 28 yaşındaki önlibero bu müsabakalarda 1 asist yaptı. Tecrübeli oyuncu gol katkısı sağlayamadı.

Serie A ekibinde gözden çıkarılan Erick Pulgar'ın Fiorentina ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Şilili orta sahanın güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.


ERICK PULGAR KİMDİR?

Erick Pulgar 15 Ocak 1994 tarihinde Şili'nin Antofagasta kentinde dünyaya geldi.

19 yaşında profesyonel olan Pulgar 4 yıl süreyle Antofagasta'da kaldıktan sonra ülkenin lokomotif kulüplerinden Universidad Catolica'ya bedelsiz olarak transfer oldu. 9 yıllık profesyonel futbol hayatının en çarpıcı başarısını da bu yıllarda elde etti.

Erick Pulgar, kariyerinin ilk büyük transferini Bologna'ya geçerek gerçekleştirdi.

9 Temmuz 2019 tarihinde Fiorentina, Bologna'ya 12.3 milyon Euro bonservis bedeli ödedi ve Erick Pulgar'ı kadrosuna kattı.

Fiorentina ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pulgar'ın piyassa değeri ise 8.5 milyon Euro. 

Fotomaç

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *