Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Fenerbahçe'den çifte operasyon! Cristian Medina sonrası Reinildo

Fenerbahçe'den çifte operasyon! Cristian Medina sonrası Reinildo

Ocak ayı transfer dönemine hazırlanan Fenerbahçe, Cristian Medina sonrasında Reinildo'yu da istiyor. Yıldız futbolcu için Atletico Madrid'in kapısı çalınacak.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde de 3 maçında 5 puan topladı. Sarı lacivertli ekip, uzun süre önce anlaştığı Cristian Medina ile birlikte bir bomba daha patlatmak istiyor. Hedefte ise sol bek hamlesi var. Kanarya, La Liga'da forma giyen Reinildo'nun peşine düştü.

Jose Mourinho'yu takımın başına getirerek dünyada geniş yankı uyandıran Fenerbahçe, yaz transfer dönemini de çok hareketli geçirmişti. Kanarya kadrosuna Youssef En-Neysri ve Sofyan Amrabat başta olmak üzere birçok yıldızı katmıştı. Şimdi ise sıra ocak ayına geldi.


Cristian Medina Fenerbahçe'nin ocak ayındaki ilk transferi olacak

MEDINA TAMAM

Süper Lig'de zirveye oynayan ve Avrupa Ligi'nde de iyi işler çıkaran Kanarya'da ön libero için Cristian Medina konusunda Boca ile anlaşma sağlanmış ve 15 milyon doların yanı sıra bonuslar ödeneceği öğrenilmişti.


Jayden Oosterwolde sakatlığı sonrası uzun süre sahalardan uzak kalacak

EKSİK BÖLGE TAMAMLANACAK

Sarı lacivertli ekipte Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı sonrası hemen hemen sezonu kapatması yeni arayışları da beraberinde getirdi. Teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda başlatılan çalışmada birçok isim ön planda.

Hedef bir an önce bu mevkiye takviye yaparak eksik bölgeyi tamamlamak ve tüm oyuncuları kendi mevkilerinde oynatabilmek. Bright Osayi-Samuel'in de Manchester United maçında sakatlanması sonrasında Mert Müldür'ün sol bekte görev yapması nedeniyle Alexander Djiku bu bölgeye kaydırılmıştı.


Reinildo Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ile Lille'de forma giymişti

HEDEF REINILDO

Sol bek arayışlarına başkayan Fenerbahçe'de gündemin ilk sıralarında Reinildo yer alıyor. Yıldız futbolcunun sezon sonunda bitecek sözleşmesi nedeniyle Atletico Madrid'in kapısı çalınacak.

Çağlar Söyüncü'nün transferi sürecinde geliştirilen ikili ilişkiler koz olarak kullanılacak. Ayrıca milli stoper de 30 yaşındaki futbolcuya referanslar sunarak İstanbul'a gelmesi konusunda yardımcı olacak.


Reinildo bu sezon gol veya asist katkısı yapamadı

REINILDO HAKKINDA

ReInIldo kimdir?

Tam adı Reinildo Isnard Mandava'dır. Aslen Mozambiklidir ve Beira'da doğmuştur.

ReInIldo kaç yaşında?

Reinildo 21 Ocak 1994 tarihinde dünyaya geldi. Haberin yazılış tarihinde 30 yaşındadır. 

ReInIldo hangi takımlarda oynadı?

Ülkesinde Liga Desportiva de Maputo, Ferroviairo Beira ve LD Maputo'da forma giydikten sonra Benfica alt yapısına geçiş yapmıştır. Fafe, Covilha, B Sad, Lille ve son olarak Atletico Madrid takımlarında top koşturmuştur.

ReInIldo Milli Takım kariyeri

Ülkesi Mozambik formasını 35 kez terleten Reinildo, 2 kez gol sevinci yaşamıştır.

ReInIldo'nun bu sezonki performansı

Atletico Madrid ile 12 karşılaşmaya çıkan Reinildo şu ana kadar 651 dakika oynamıştır. Gol veya asist katkısı sağlayamamıştır.

ReInIldo'nun PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Fenerbahçe'nin gündemindeki Reinildo'nun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 9 milyon euro'dur. Ancak bu değerler transferde her zaman rehber değildir. Ki yıldız futbolcunun kontratının bitecek olması bu sürecin daha da aşağıda bir rakamla sonlanmasını sağlayabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *