Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Fenerbahçe - Galatasaray kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe - Galatasaray kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Sultanlar Ligi 6. hafta maçında Fenerbahçe Medicana, Galatasaray Daikin’i ağırlayacak. Maç hangi gün, saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan izlenecek?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 6. haftası dev bir derbiye ev sahipliği yapacak. Ligin namağlup iki takımı Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Peki Fenerbahçe - Galatasaray kadınlar voleybol maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta başlayacak, televizyondan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak mı? İşte filede haftanın maçına dair tüm bilinmesi gerekenler…

Fenerbahçe - Galatasaray kadın voleybol maçı ne zaman, hangi gün, nerede?

Fenerbahçe Medicana, lig maçında ezeli rakibi Galatasaray Daikin’i konuk edecek. Fenerbahçe ile Galatasaray kadın voleybol takımları 29 Ekim 2024 Salı günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Medicana - Galatasaray Daikin maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın Vodafone Sultanlar Ligi 6. hafta müsabakasında karşı karşıya geleceği maç, 29 Ekim Salı günü saat 17.30’da başlayacak. Maç, TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

İki namağlup takım karşı karşıya!

Sultanlar Ligi’nde 5. haftanın geride kalmasının ardından ligde hiç kaybetmeyen yalnızca iki takım kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray takımları, oynadıkları 5 maçı da set vermeden 3-0 kazanarak lige fırtına gibi başladı. Ancak averaj farkı bulunan sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibinin önünde lider olarak Sultanlar Ligi’nin tepesine yerleşti.

Namağlup takım kalmayacak!

Böylece yarın oynanacak maçın sonucu ne olursa olsun, Sultanlar Ligi’nde namağlup takım kalmayacak. Karşılaşmayı kazanan ekip rakibiyle arasındaki puan farkını açarak liderlik koltuğuna oturacak.

Set vermeden liderlik!

Geçtiğimiz sezonun Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Medicana, yeni başantrenörleri  Marco Fenoglio ile başladıkları sezonda hata yapmadan ilerliyor. Sarı-lacivertliler ligin ilk beş haftasında sırasıyla; THY, Nilüfer Belediye, Sigorta Shop, Beşiktaş ve Eczacıbaşı takımlarını set vermeden yenmişti..

Sultanlar Ligi'nin 5. haftasında liderlik koltuğunda Fenerbahçe Medicana oturuyor.

Averajla ikinci

Öte yandan Galatasaray Daikin takımı ise geçen yıl 6. tamamladığı lige bu sezon fırtınalar estirerek başladı. Rakiplerine set vermeden 5’te 5 yapan sarı-kırmızılılar; Vakıfbank, Aras Kargo, Zeren Spor, Sarıyer ve Bahçelievler Beledeye maçlarını kayıpsız geçti.
 

Vodefone Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında karşı karşıya gelecek olan ezeli rakipler Fenerbahçe Medicana ile Galatasaray Daikin takımlarının kıyasıya mücadelesi 29 Ekim 2024 Salı günü saat 17.30'da Burhan Felek Spor Salonu'nda yaşanacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *