Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Fenerbahçe Beko - Maccabi maçı ne zaman, nerede, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Maccabi maçı ne zaman, nerede, saat kaçta, hangi kanalda?

EuroLeague’in 6. hafta maçında Fenerbahçe Beko, İsrail ekibi Maccabi’yi Litvanya’da ağırlayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Hediye Tarakçı
Okunma Süresi: 2 dk

Turkish Airlines EuroLeague’de ikinci çift maç haftası başlıyor. Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden iki takımdan biri olan Fenerbahçe Beko, Maccabi Playtika ile oynayaca. Peki Fenerbahçe Beko - Maccabi maçı nerede oynanacak, hangi gün, saat kaçta başlayacak, canlı yayınlanacak mı? İşte yanıtlar…

Fenerbahçe - Maccabi maçı nerede oynanacak?

İsrail temsilcisi Maccabi Playtika’nın geçtiğimiz sezondan beri güvenlik gerekçesiyle İstanbul’da oynanması gereken maçlarını farklı şehirde oynadığı biliniyor. Avrupa Ligi’nin aldığı karar nedeniyle Fenerbahçe Beko, rakibi Maccabi’yi Litvanya’nın Kaunas kentinde ağırlayacak. Litvanya’nın sarı-lacivertlilerin koçu Saras Jasikevicius’un memleketi olduğu biliniyor.

Fenerbahçe Beko - Maccabi Playtika maçı ne zaman, saat kaçta?

THY EuroLeague’in çift maç haftasının ilk maçında Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika 29 Ekim 2024 Salı günü karşı karşıya gelecek. Kaunas’ta Zalgirio Arena'da oynanacak 6. hafta mücadelesi TSİ 21.30’da başlayacak.

Fenerbahçe Beko - Maccabi maçı canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasında oynanacak EuroLeague maçı, 29 Ekim Salı günü saat 21.30’da S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka'yı yenerek EuroLeague öncesi moral buldu

Parola galibiyet!

EuroLeague’de geçtiğimiz hafta Panathinaikos’a mağlup olarak yara alan Fenerbahçe Beko, Maccabi karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Avrupa Ligi’nde 5. hafta sonunda oluşan puan tablosu’nda sarı-lacivertliler 3 galibiyet 2 mağlubiyet ile 6., Maccabi ise 2 galibiyet 3 mağlubiyet ile 15. sırada bulunuyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *