Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Eczacıbaşı - Fenerbahçe voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Eczacıbaşı - Fenerbahçe voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sultanlar Ligi 5. hafta mücadelesinde Eczacıbaşı ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal merak ediliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Voleybol Sultanlar Ligi’nin yeni haftasında dev bir derbi mücadelesi voleybolseverleri bekliyor. Eczacıbaşı Dynait ile Fenerbahçe Medicana arasında oynanacak voleybol müsabakası hangi gün, saat kaçta başlayacak, canlı olarak yayınlanacak mı? İşte tüm bilgiler…

Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Medicana maçı nerede oynanacak?

Voleybolseverlerin merakla beklediği Sultanlar Ligi maçında Eczacıbaşı ile Fenerbahçe takımları karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, Eczacıbaşı Dynavit’in ev sahipliğinde takımın 2024-2025 sezonunda maçlarını oynadığı sahibi olduğu İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Eczacıbaşı ile Fenerbahçe takımları Sultanlar Ligi'nde karşı karşıya gelecek

Eczacıbaşı - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi gün?

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 5. haftası İstanbul derbisine ev sahipliği yapacak. Eczacıbaşı’nın Fenerbahçe’yi ağırlayacağı maç, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak.

Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Medicana maçı saat kaçta başlayacak?

Kadınlar voleybol liginde haftanın mücadelesine sahne olacak Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Medicana maçı 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.

Eczacıbaşı - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi, canlı yayın var mı?

Vodafone Sultanlar Ligi 5. hafta karşılaşmasında Eczacıbaşı ile Fenerbahçe kadın voleybol takımları arasında oynanacak maç 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da TRT Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *