Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Spor Beşiktaş’ta Mert Günok Konyaspor maçında ilk 11’de olacak mı, ne zaman sahalara dönecek?

Beşiktaş’ta Mert Günok Konyaspor maçında ilk 11’de olacak mı, ne zaman sahalara dönecek?

Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Beşiktaş kalecisi Mert Günok’un sahalara dönüş tarihi merak ediliyor..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi
Okunma Süresi: 2 dk

Beşiktaş kalecilerinin sakatlıkları ile boğuşuyor! Geçtiğimiz hafta yaşadığı sakatlık nedeniyle Avrupa Ligi'nde oynanan Eintracht Frankfurt karşılaşmasında yer alamayan Mert Günok durumunun ciddiyetini koruması üzerine Milli Takım’ın Uluslar Ligi maçları kadrosundan çıkarılmıştı. Günok yerine fileyi koruyan Beşiktaş’ın 2. kalecisi Ersin Destanoğlu da aynı maçta rahatsızlanmış ve tedavisine başlandığı açıklanmıştı. Siyah-beyazlı taraftarlar pazar günü oynanacak Süper Lig maçında kalelerini kimin koruyacağını kara kara düşünürken, Beşiktaşlıları sevindiren haber geldi.. Peki Mert Günok ne zaman sahalara dönecek, Konyaspor maçında ve Galatasaray derbisinde Beşiktaş'ın kalesini kim koruyacak? İşte yanıtı...

Mert Günok Konyaspor maçında oynayacak mı?

Beşiktaş’ta sakatlığı süren takım kaptanı milli kaleci Mert Günok’un yapılan tedaviye hızlı yanıt verdiği ve 20 Ekim Pazar günü iç sahada oynanacak Konyaspor maçında kaleyi devralacağı açıklandı. Öte yandan yedek kaleci Ersin Destanoğlu’nun da tamamen iyileştiği ve kulübede hazır bulunacağı açıklandı.

Milli ara Mert’e yaradı!

Mert Günok, tedavi sürecinin devam etmesi sebebiyle A Milli Futbol Takımı’nın Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı Uluslar Ligi maçlarının kadrosundan çıkarılmıştı. Süper Lig ve Avrupa maçlarına verilen milli ara süresince tedavisi yoğun olarak devam eden Günok ilk lig maçında sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Kartal’ın zorlu fikstürü

Bilindiği gibi zorlu önünde zorlu bir fikstür bulunan Beşiktaş, Konyaspor maçının hemen ardından Fransa’ya Lyon deplasmanına gidecek gelecek hafta ise 28 Ekim günü RAMS Park’ta Galatasaray’a konuk olacak.

1730998-jpg.webp
Beşiktaş zorlu fikstürde hata yapmak istemiyor

Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Milli arada sakatlarının iyileşmesi ile moral bulan Beşiktaş, 20 Ekim Pazar günü Dolmabahçe’de saat 16.00’da Konyaspor’u ağırlayacak. Tüpraş Stadı’nda oynanacak Beşiktaş - Konyaspor mücadelesi beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Siyah-beyazlı ekip Süper Lig’in 9. haftasında çıkacağı Konyaspor maçı için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *