Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Spor Anadolu Efes - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Turkish Airlines EuroLeague'in 6. haftası başlıyor. Çift maç heyecanı yaşanacak haftada Anadolu Efes, kendi sahasında Barcelona ile karşılaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Berrin Yeşiltepe
Okunma Süresi: 2 dk

EuroLeage’de ikinci çift maç haftası başlıyor! Anadolu Efes, yarın İspanyol ekibi Barcelona’yı kendi sahasında ağırlıyor.

Barcelona’yı ağırlıyor

Turkish Airlines EuroLeague’de yeniden çift maç haftası heyecanı yaşanıyor! Avrupa Ligi’ne iddialı bir giriş yapan Anadolu Efes çift maç haftasının ilk ayağında Barcelona ile karşı karşıya gelecek.

Anadolu Efes - Barcelona maçı ne zaman, hangi gün?

Anadolu Efes ile Barcelona EuroLeague’in 6. haftasında 29 Ekim 2024 Salı günü İstanbul’da sahaya çıkacak.

Anadolu Efes - Barcelona maçı saat kaçta, nerede?

EuroLeague’in lideri Barcelona’yı Basketbol Gelişim Merkezi’nde ağırlayacak olan Anadolu Efes, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak için sahaya çıkacak. Anadolu Efes - Barcelona maçı, 29 Ekim Salı günü saat 20.30’da başlayacak.

Anadolu Efes - Barcelona maçı hangi kanalda?

Basketbolseverlerin yakından takip ettiği EuroLeague’in 6. haftasında oynanacak Anadolu Efes - Barcelona maçı S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beş haftanın sonunda Avrupa Ligi’nde liderlik koltuğuna oturan İspanyol ekibi Barcelona’nın bir mağlubiyeti, Anadolu Efes’in ise 3 galibiyete karşılık 2 mağlubiyeti bulunuyor.

Lacivert-beyazlılar EuroLeague’in 5. haftasında puan tablosunda 6. basamakta yer alıyor.

Bilet satışı yok!

Anadolu Efes’in sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile karşılaşmanın satışa sunulan tüm biletlerinin tükendiği duyuruldu. Maç günü Basketbol Gelişim Merkezi önündeki gişelerden de bilet satışı yapılmayacağı açıklandı.

Anadolu Efes'te kaptan Shane Larkin sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek

Kaptan Larkin yok!

Öte yandan Anadolu Efes’te Shane Larkin şoku yaşanıyor! Milano ile geçtiğimiz hafta oynanan EuroLeague maçında bileğinden sakatlanan Larkin’in sahalardan en az 3-4 hafta uzak kalacağı açıklandı.

Lacivert-beyazlılardan Shane Larkin’in sakatlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: “Sağ ayak bileğinde burkulma yaşayan Kaptan Shane Larkin'in tetkikleri gerçekleştirilmiş ve tedavisine süratle başlanmıştır. Takım Doktorumuz Uğur Diliçıkık, başarılı oyuncumuzun yumuşak doku zedelenmesi ve kemik ödemi sebebiyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtmiştir.”

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'de daha önce 2 kere üst üste şampiyonluk sevinci yaşamıştı.  Avrupa Ligi'nde toplam 593 maça çıkan lacivert-beyazlıların 318 galibiyeti, 275 mağlubiyeti bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *