Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Magazin Eski dostların arasına kara kedi girdi: Gözyaşları içinde "tehdit edildim" dedi, yanıt gecikmedi!

Eski dostların arasına kara kedi girdi: Gözyaşları içinde "tehdit edildim" dedi, yanıt gecikmedi!

Sosyal medyada çektiği makyaj videolarıyla tanınan Arda Arya Bektaş, bugün çektiği bir video ile eski ortağı Müberya Sağlam tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü. O görüntüler hızla yayılırken Sağlam'dan bomba itiraflar geldi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Şimdilerde çektiği makyaj içerikleriyle milyonlarca kitleye ulaşan Arda Arya Bektaş, uzun yıllardır ortak olduğu bir kozmetik markasının sahibi Müberya Sağlam ile araları açıldı. Bektaş ve Sağlam, 5 yıla dayanan ortaklıklarını bitirme kararıyla hayran kitlelerini şaşkına uğratırken ikilinin tehdit iddiaları kafaları karıştırdı.


Gözyaşları içinde tehdit edildiğini iddia etti


Makyaj artisti Arda Arya Bektaş, sosyal medya hesabı üzerinden eski ortağı Müberya Sağlam tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Bektaş, ortaklığı sonlandırmak ve kendi adına ait bir kozmetik markası kurmak istediğini söylemesi üzerine iddiaya göre Müberya Sağlam'ın avukatları tarafından tehdit edildiğini belirtti. Arda Arya Bektaş, yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içerisinde anlatırken "Can ve mal güvenliğim yoktur" diyerek yardım istedi.

Arda Arya Bektaş ağlayarak tehdit edildiğini iddia etti


Yeter artık diyerek isyan etti

Arda Arya Bektaş, çektiği videoda "Ben çok korkuyorum artık yeter. Bu kadının yıllardır uğraşmadığı adam kalmadı. Bu kadından kimse helallik isteyip ayrılamıyor. Tek istediği herkes onunla çalışsın, onun kölesi olsun. Açık açık beni tehdit ediyorlar ve korkuyorum. Bu kadın daha önce azmettiricilikten yargılandı. Çalışanlarının evine adam yolluyor. Benimde evimi adresimi her şeyimi biliyor. Bana  zarar vermek için herşeyi yapacağını söylüyor. Arkadaşlarımla gittiğim ortamlarda bile tehdit ediliyorum. Yeter artık diyerek gözyaşları içinde yaşadığı duruma isyan etti.


Müberya Sağlam'dan tehdit iddialarına bomba itiraflar!


Arya Arda Bektaş'ın gözyaşları içinde çektiği ve tehdit edildiğini iddia ettiği görüntülere ilk kez açıklama yaparak sessizliğini bozan Müberya Sağlam, ortaya attığı bomba itiraflarla açıklamalarda bulundu.


Kozmetik markası sahibi Müberya Sağlam, sosyal medya hesabı üzerinden çektiği video ile Arda Arya Bektaş'ın tehdit ettiğine yönelik iddialarını yalanladı. Sağlam, videoda Türk adaletine sonsuz kadar güvendiğini ve çok yakında gerçeklerin ortaya çıkacağını belirterek konuyla ilgili konuşmak istemediğini belirtti.

Arya Bektaş'ın eski ortağı Müberya Sağlam

 

"Partilerde ünlülerin en özel anlarını gizlice çektin"

Müberya Sağlam, çektiği videolarda söylediği iddialar ile magazin gündeminde bomba etkisi yaratan açıklamalar yaptı. Sağlam; "Bu ülkede mağdur edebiyatı halkın nezlinde her zaman tutar ama bu işin bir de adalet kısmı var. Bu insanlar adalet kısmını görünce ne yapacaklar acaba? Konuyla ilgili çok konuşmak istemiyorum ama o iftiralar, sizi bulacak. Sen benim sesimi gizli gizli kaydettin. Her girdiğin özel partilerde şu anda Türkiye'nin tanıdığı ünlü insanların en özel anlarını gizlice çektin. Beni tahrik ederek beni de çektin. 2 aydır düzgünce ortaklığımızı sonlandıralım dedim, beni dolandırdınız." ifadelerini kullandı.

 

Arda Arya Bektaş


Arda Arya Bektaş kimdir?


Sosyal medyada çektiği makyaj videolarıyla tanınan Arda Bektaş, cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak adını Arda Arya Bektaş olarak duyurdu. Geçirdiği operasyonlar ile istediği bedene kavuşan Bektaş, 5 yıldır bir kozmetik markası çatısı altında yaptığı makyajlarla tanınıyor.

Arda Arya Bektaş, daha önce Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınladığı programına katılarak yaşam mücadelesini anlatmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *