Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Selçuk Bayraktar’dan TUSAŞ saldırısı yorumu

Selçuk Bayraktar’dan TUSAŞ saldırısı yorumu

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar dün Ankara’da TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Berrin Yeşiltepe
Okunma Süresi: 1 dk

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısına tepkiler yağmaya devam ediyor. Hava savunma sanayi alanında faaliyet gösteren Baykar şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı olan Selçuk Bayraktar, hain saldırı kınadı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TUSAŞ saldırısına ilişkin kişisel sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. “Menfur saldırılar Türk mühendislerini, teknisyenlerini ve savunma sanayii çalışanlarını yıldıramayacak” diyen Bayraktar, şehitlere başsağlığı yaralılara acil şifalar diledi.

Bayraktar’ın konuya dair paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Hayatımızı vakfettiğimiz Milli Savunma Sanayii ve Milli Teknoloji Hamlesi yolunda bu menfur saldırılar biz Türk mühendislerini, teknisyenlerini ve savunma sanayii çalışanlarını asla yıldıramayacak. Bizler bu toprakların geleceğini inşa eden nesiller olarak, vatanımız ve milletimiz için kanımızla, terimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda attığımız her adımla şehitlerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacak ve milletimizin gururunu daima yücelteceğiz. Hiçbir tehdit, hiçbir saldırı bizi bu yoldan çeviremeyecek. Milli Teknoloji Hamlesi yolundan asla ve asla dönmeyeceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *