Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör hedefine ulaşamayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör hedefine ulaşamayacak!

Erdoğan, TUSAŞ'a yönelik düzenlenen terör saldırısıyla ilgili konuştu. Terörün hedefine ulaşamayacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamayacak, iç cephemizi sarsamayacaklar, ezeli ve ebedi kardeşliğimize pusu kuramayacaklar” dedi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 1 dk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da TOKİ Konutları'nda 130 bininci konut anahtar teslimi töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısı vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne kandan ve gözyaşından beslenen terör baronları ne gözlerini Hatay'a diken emperyalizmin uşakları Türkiye Yüzyılı ülkümüz ile aramıza giremez." dedi.

Bizi kullanamazlar

Birlik ve beraberlik mesajı veren Erdoğan, "Bu topraklar üzerinde daha nice asırlar boyu Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni demeden 85 milyon hep beraber kardeşçe yaşayacağız. Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamayacak. Hedeflerine ulaşamayacaklar iç cephemizi sarsamayacaklar ezeli ve ebedi kardeşliğimize pusu kuramayacaklar aramıza nifak tohumları ekemeyecekler." diye konuştu.

İsrail'e tepki gösterdi 

İsrail'in İran saldırısına da tepki gösteren Cumhurbaşkanı, "İsrail saldırganlığının hedefi olan komşumuz İran'a ve İran hükümetine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Batılı güçler tarafından iyice şımartılan Siyonist İsrail hükümeti, bölgesel çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *