Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Mine Sevjin Alçiçek kimdir? TUSAŞ'a saldıran terörist Mine Sevjin Alçiçek kaç yaşında, nereli, öldürüldü mü?

Mine Sevjin Alçiçek kimdir? TUSAŞ'a saldıran terörist Mine Sevjin Alçiçek kaç yaşında, nereli, öldürüldü mü?

Ankara'da yer alan TUSAŞ'a saldırı düzenleyen Mine Sevjin Alçiçek'in kim olduğu, yaşı ve öldürülüp öldürülmediği gibi konular merak ediliyor. Alçiçek'in TUSAŞ terör saldırısını gerçekleştiren kişilerden biri olduğu açıklandı. Peki Mine Sevjin Alçiçek kimdir? TUSAŞ'a saldıran terörist Mine Sevjin Alçiçek kaç yaşında, nereli, öldürüldü mü?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

TUSAŞ'a saldıran saldırganlardan ikisinin kimliği belirledi. Kadın olan kişinin ise PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu ortaya çıktı. Alçiçek'in terör örgütü adına hareket ettiği tespit edilirken, Alçiçek'in kim olduğu ve yaşı gibi konular da merak edildi. Peki terörist Mine Sevjin Alçiçek kimdir, öldürüldü mü? 

TERÖRİST MİNE SEVJİN ALÇİÇEK KİMDİR?


TUSAŞ'ta yaşanan ve 5 vatandaşın hayatını kaybetmesine, 22 kişinin yaralanmasına neden olan saldırı hakkındaki ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Saldırganlardan birinin kimliği belirlenirken, bu kişinin PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu öğrenildi. 

Alçiçek'in terör örgütü adına hareket ettiği de öğrenilen bilgiler arasında yer aldı. Konu ile ilgili güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan da konu hakkında bir açıklama geldi. Yerlikaya, teröristin ismini şu açıklama ile duyurdu:


"TUSAŞ’a düzenlenen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin kimliği de belli oldu.

Hainin, PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi.

TUSAŞ’a saldıran her iki teröristin de PKK üyesi olduğu netleşti.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzuruna kast eden hain terör örgütünü topraklarımızdan kazıyıp atmaya kararlıyız.

Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Bakan Ali Yerlikaya, konu hakkında sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *