Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Köfteci Yusuf'un sahibinin ortaya çıkan eski videosu şaşırttı! İyi köftenin sırrını vermiş

Köfteci Yusuf'un sahibinin ortaya çıkan eski videosu şaşırttı! İyi köftenin sırrını vermiş

Ürünlerinde domuz eti çıktığı iddia edilen Köfteci Yusuf, sosyal medyada gündem olmuş, ardından ise domuz eti iddiaları hakkında açıklamada yapmıştı. Bu kez ünlü firmanın sahibinin eski bir videosu ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Ürünlerinde domuz etine rastlanıldığı iddia edilen Köfteci Yusuf isimli işletmeden domuz eti açıklaması gelmişti. İşletmenin ürünlerinde domuz eti bulunduğu geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan test raporu ile konuşulmaya başlanmıştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı gıda denetimlerinde ürünlerinde domuz eti çıktığı iddia edilen Köfteci Yusuf, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, olumsuz örneklerin iki denetim sırasında çıktığı bilgisini yayınlayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"15.02.2024'te Ankara Çankayada'ki bir şubemizden saat 11:25 - 11:40 aralığında pişmiş dönerden 400 gram numune alınıyor. Analiz sonucu 27.02.2024'te çıkıyor. 29.02.2024'te Ankara Etimesgut'taki bir şubemizden saat 14:40-15:00 aralığında pişmiş köfteden 300 gram numune alınıyor. Analiz sonucu 07.03.2024 tarihinde çıkıyor.Her iki işlemde de ne çiğ üründen ne de pişmiş üründen şahit numune almıyorlar. Çiğ üründen de şahit numune alabilirlerdi. Çünkü gen testi çiğ ürün veya pişmiş ürün fark etmeksizin aynı sonucu verir."

İYİ KÖFTENİN SIRRINI VERMİŞ!

Bu kez firmanın sahibi Yusuf Akkaş'ın eski bir videosu ortaya çıktı. Ortaya çıkan videoda Akkaş'ın "İyi köftenin sırrı, içerisindeki malzemenin abartılı şekilde bol olmamasıdır. Kâr düşünerek çok fazla katkı maddesi koyarsan, bu iyi köfte olmaz. Bizim 25 yıldır değişmeyen reçetemiz var." ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *