Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Gündem Atakan Şahin Erdoğan kimdir? TUSAŞ saldırısında şehit olan Güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan kaç yaşında, aslen nereli?

Atakan Şahin Erdoğan kimdir? TUSAŞ saldırısında şehit olan Güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan kaç yaşında, aslen nereli?

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında 5 kişinin şehit olduğu ve toplam 22 kişinin yaralandığı bildirilmişti. Şehitlerden biri olan Atakan Şahin Erdoğan'ın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Atakan Şahin Erdoğan kimdir? TUSAŞ saldırısında şehit olan Güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan kaç yaşında, aslen nereli?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Önceki gün TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısında bir patlama yaşanmış ve sonrasında silah sesleri duyulmuştu. Gelişme sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

Ayrıca 5 kişinin şehit olduğunu ve toplamda 22 kişinin yaralandığı da duyurulmuştu. Peki şehit vatandaşlar arasında bulunan Atakan Şahin Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli?

ŞEHİT GÜVENLİK GÖREVLİSİ ATAKAN ŞAHİN ERDOĞAN KİMDİR?


Ankara'da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısı tüm ülkeyi hüzne boğmuştu.

Saldırıda şehit olanların kimlikleri de belli oldu. Buna göre, saldırıda TUSAŞ'ta kalite kontrol görevlisi olarak görev almakta olan Cengiz Coşkun, Makina Mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, Güvenlikçi Atakan Şahin Erdoğan ile taksi şoförü Murat Arslan şehit oldu.

ATAKAN ŞAHİN ERDOĞAN EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MIYDI?

Şehit Atakan Şahin Erdoğan, evli ve bir çocuk sahibiydi.

Şehit Atakan Şahin Erdoğan’ın cenazesinin yarın ikindi namazının ardından Cimşit Mezarlığı’nda defnedileceği açıklandı. Atakan Şahin Erdoğan’ın evli ve bir çocuk sahibi olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Atakan Şahin Erdoğan’ın şehit edilmesine yönelik paylaşımda bulundu. Ercan, yaptığı paylaşımda "Hain terör saldırısında şehit düşen hemşehrimiz Atakan Şahin Erdoğan’ın naaşı, bugün Çimşit Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çimşit Şehitliği’ne defnedilecektir. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini paylaştı. 

Ayrıca şehit için alınacak taziyelerin ise Keçiören ilçesi Atapark mahallesi 1269. sokak No:5'te alındığı bilgisi duyuruldu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *