Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam 12 Eylül Günlük Burç Yorumları

12 Eylül Günlük Burç Yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük yorumlar... Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz...

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 1

Aydan Şirin PEKCAN

Koç ve Yükselen Koç

Bugün Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Aşk, çocuk ve sanatsal çalışmalarınız gündemde olacak. Sabah saatlerinde kendinizi çekici hissedeceksiniz, duygusal anlamda şifalanabilirsiniz. Akşama doğru ani harcamalar yapabilirsiniz.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 2

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün Ay Aslan burcunda seyretmeye devam ediyor. Aile, yuva ve eviniz ön planda olacak. Sabah saatlerinde ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde aile üyelerinin sağlığıyla meşgul olmanız gerekebilir.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 3

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün Ay Aslan burcunda seyahatine devam ediyor. Yakın çevreniz, proje ve seyahatleriniz gündemde olacak. Sabah saatlerinde fikirleriniz çevreniz tarafından takdir görebilir. Akşam saatlerinde beklenmedik iletişim kopuşları yaşayabilirsiniz.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 4

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün Ay Aslan burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Kazanç ve maddi kaynaklarınız gündeminizde. Sabah saatlerinde kariyer sorunlarınız şifalanabilir, Patronunuzla probleminiz çözülebilir. Akşama doğru arkadaşlarınızla konforunuzu kaçıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 5

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün Ay sizin burcunuzda seyahat etmeye devam ediyor. Enerjik ve özgüvenlisiniz. Sağlığınızı güçlü hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde projelerinizde güç kazanabilirsiniz. Akşama doğru kariyerinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 6

Başak ve Yükselen Başak

Bugün Ay Aslan burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Bugün geçmiş olaylar, psikolojiniz ve sağlığınız gündeminizde. Tek başınıza ve güçlü hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde finansal sorunlarınız mucizevi bir şekilde iyileşebilir. Akşama doğru projelerinizde beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 7

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün Ay Aslan burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Arkadaşlarınız, toplantılar ve projeleriniz gündeminizde olacak. Sabah saatlerinde güçlü insanlarla bir arada olabilir, işbirlikleri kurabilirsiniz. Ekip çalışmalarında fikirlerinizle öne çıkacaksınız. Akşama doğru finansal sorunlar baş gösterebilir.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 8

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün Ay Aslan burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Kariyeriniz, imajınız ve patronlarınız gündeminizde olacak. Sabah saatlerinde sorumluluklarınızı kolaylıkla yerine getireceksiniz. İş arkadaşlarınızla olan problemleriniz şifalanabilir. Akşama doğru eşinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. İş anlaşma ve projelerinizde ani kararlar verebilirsiniz.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 9

Yay ve Yükselen Yay

Bugün Ay Aslan burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Akademik, yurt dışı ve ticari projeleriniz gündemde olacak. Sabah saatlerinde umutlu ve enerjik hissedeceksiniz. Sevdiklerinizle seyahat planı yapabilirsiniz. Hobilerinizi bir projeye çevirme hayali kurabilirsiniz. Akşama doğru iş hayatınızda beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 10

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün Ay Aslan burcunda seyahatine devam ediyor. Borç, krediler, nafaka, miras, tazminat gibi finansal kaynaklar gündeminizde olacak. Sabah saatlerinde ailenizden maddi destek görebilirsiniz. Gayrimenkul alım satım işlemleriniz hız kazanabilir. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili gelişmeler öne çıkabilir. Akşama doğru iş hayatınızda beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 11

Kova ve Yükselen Kova

Bugün Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. İkili ilişkileriniz, evliliğiniz ve ortaklıklarınız gündemde olacak. Sabah saatlerinde yaratıcı fikirlerinizle takdir toplayabilirsiniz. Yeni projelere başlayacaksınız. Eşinizle iletişiminiz hızlanacak. Yakın arkadaşınızdan içinizi rahatlatacak bir haber alabilirsiniz. Akşama doğru ailenizde ani gelişmeler sizi şaşırtabilir.

12 Eylül Günlük Burç Yorumları 12

Balık ve Yükselen Balık

Bugün Ay Aslan burcunda seyahat etmekte... İş hayatınız, günlük sorumluluklarınız, sağlığınız ve evcil hayvanlar gündeminizde olacak. Sabah saatlerinde iş ortamınızdaki sorunlar çözüme kavuşabilir. İş hayatında özgüveniniz artacak. Sağlıklı hissedeceksiniz. Sorumluluklarınızın üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Akşama doğru yakın çevrenize olan sorumluluklarınızdan bağımsızlaşmak isteyeceksiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *