Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Televizyon Benim Güzel Ailem Sina (Toprak Can Adıgüzel) kimdir, nereli, boyu kaç, Instagram hesabı ne?

Benim Güzel Ailem Sina (Toprak Can Adıgüzel) kimdir, nereli, boyu kaç, Instagram hesabı ne?

21 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan Benim Güzel Ailem dizisinde Sina (Toprak Can Adıgüzel) karakteri dikkat çekti.

Benim Güzel Ailem Sina (Toprak Can Adıgüzel) kimdir, nereli, boyu kaç, Instagram hesabı ne? 1

Fatma Müge Yücetürk - Yaz aylarının gelmesiye birlikte sezondaki diziler bir bir tatile çıkmaya başladı. Onların yerini ise yeni başlayacak olan yaz dizileri alıyor. Bu sezonda TRT, Benim Güzel Ailem dizisi ile seyiriciyi ekran başına topluyor. Hikayede işlenen aile sıcaklığıyla seyirciye şimdiden kendini sevdiren yapım, gelecek zamanlarda daha çok konuşulacak gibi duruyor.

Benim Güzel Ailem Sina (Toprak Can Adıgüzel) kimdir, nereli, boyu kaç, Instagram hesabı ne? 2

Benim Güzel Ailem Sina kimdir?

Benim Güzel Ailem dizisi ile ekranlara geri dönen genç oyuncu Toprak Can Adıgüzel, dizinin dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle dikkatleri üstüne topladı. Peki, diziyi izleyenlerin merakla araştırdığı oyuncu Toprak Can Adıgüzel kimdir, nereli, kaç yaşında, sevgilisi var mı? İşte o merak edilen soruların cevapları...

Benim Güzel Ailem Sina (Toprak Can Adıgüzel) kimdir, nereli, boyu kaç, Instagram hesabı ne? 3

Toprak Can Adıgüzel kimdir?

26 Ocak 1992 tarihinde İzmir'de doğan genç oyuncu 1 metre 83 cm boyunda ve 79 kilodur. 31 yaşındaki oyuncu kova burcudur. Küçük yaşlardan beri tiyatroya ve oyunculuğa ilgi duyan Adıgüzel, lisede çağlarında çeşitli tiyatro oyunlarında oynamaya ve müzikle ilgilenmeye başladı.

Benim Güzel Ailem Sina (Toprak Can Adıgüzel) kimdir, nereli, boyu kaç, Instagram hesabı ne? 4

Toprak Can Adıgüzel eğitimi

2012 yılında konservatuar eğitimi almak için İzmir'den İstanbul'a taşınan Toprak Can Adıgüzel, 2013 yılında başladı.İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünden 2017 yılında mezun oldu. Mezun olmasının ardından Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nda Benim Adım Feuerbach isimli tiyatro oyununa başladı. Yak Bunu, Kalp Yarası (Ömer), Alev Alev (Ali), Kadın (İsmail) gibi çeşitli televizyon dizilerinde yer alarak sektörde kendini göstermiş oldu.

Benim Güzel Ailem Sina (Toprak Can Adıgüzel) kimdir, nereli, boyu kaç, Instagram hesabı ne? 5

Toprak Can Adıgüzel Instagram hesabı

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Toprak Can Adıgüzel, takipçileriyle günlük yaşamını ve eğlendiği dakikaları paylaşmayı seviyor. @toprakcan.adiguzel kullanıcı adıyla ile platformda yer alan oyuncunun 103 bin takipçisi bulunuyor.

Benim Güzel Ailem Sina (Toprak Can Adıgüzel) kimdir, nereli, boyu kaç, Instagram hesabı ne? 6

Toprak Can Adıgüzel sevgilisi

Özel hayatından ziyade kariyerini ön planda tutmak isteyen Toprak Can Adıgüzel, özel hayatını sır gibi saklıyor. Adının işleriye anılmasını isteyen oyuncunun kız arkadaşının olup olmadığı da henüz bilinmiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *