Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Televizyon Benim Güzel Ailem Deniz (Aycan Koptur) kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, evli mi?

Benim Güzel Ailem Deniz (Aycan Koptur) kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, evli mi?

21 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan Benim Güzel Ailem dizisinde Deniz (Aycan Koptur) karakteri dikkat çekti.

Benim Güzel Ailem Deniz (Aycan Koptur) kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, evli mi? 1

Fatma Müge Yücetürk - Yaz aylarının gelmesiye birlikte sezondaki diziler bir bir tatile çıkmaya başladı. O dizilerin sezon finali yapması ile yerlerini yeni başlayacak olan yaz dizileri alıyor. Bu sezonda ise TRT, Benim Güzel Ailem dizisi ile seyiriciyi ekran başına topluyor. Hikayede işlenen aile sıcaklığıyla seyirciye şimdiden kendini sevdiren yapım, gelecek zamanlarda daha çok konuşulacak gibi duruyor.

Benim Güzel Ailem Deniz (Aycan Koptur) kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, evli mi? 2

Benim Güzel Ailem Deniz kimdir?

Bu sezon TRT' de yayınlanacak olan başrollerini Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç, Nergis Kumbasar paylaştığı Benim Güzel Hikayem dizisi ile ekranlara geri dönen Aycan Koptur dizide Deniz karakterine hayat veriyor. Peki Benim Güzel Hikayem'in dizisinin Deniz'i Aycan Koptur kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilen o soruların cevapları...

Benim Güzel Ailem Deniz (Aycan Koptur) kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, evli mi? 3

Aycan Koptur kimdir?

24 Şubat 1994 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen güzel oyuncu aslen Antalyalıdır. 29 yaşındaki oyuncu 1 metre 64 santim boyunda, 52 kilo ve balık burcudur. Oynadığı rollerle tanınan yetenekli oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezundur. Mezun olduktan sonra Beyaz Show ekibine katılan Koptur, yayınlanan skeçlerle tanınmıştır.

Benim Güzel Ailem Deniz (Aycan Koptur) kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, evli mi? 4

Aycan Koptur oynadığı dizi ve filmler

Türkiye'de ki eğitimini tamamlamasının ardından Londra'ya yerleşen Koptur, burada da sinema eğitimi alarak kendini geliştirmeye devam etti. Uzun süredir ekranlarda olan oyuncu Benim Güzel Ailem, Ah Nerede, Kazara Aşk, Güldür Güldür Show, Salih Kuşu, Cinayet Süsü, Hayat Ağacı, Yılanların Öcü, Yol Arkadaşım 2 gibi popüler işlerde yer alarak seyirciye kendini sevdirmeyi başardı.

Benim Güzel Ailem Deniz (Aycan Koptur) kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, evli mi? 5

Aycan Koptur Instagram hesabı

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Aycan Koptur, takipçileriyle günlük yaşamını, işlerini ve eğlendiği dakikaları paylaşmayı seviyor. @aycankoptur kullanıcı adıyla ile platformda yer alan oyuncunun 314 bin takipçisi bulunuyor.

Benim Güzel Ailem Deniz (Aycan Koptur) kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, evli mi? 6

Aycan Koptur evli mi?

29 yaşındaki güzel oyuncu, özel hayatıyla gündeme gelmiyor. Özel yaşamının oyunculuğunun ve kariyerinin önüne geçmesini istemeyen Koptur, evli değildir. Sevgilisi olup olmadığı da henüz bilinmiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *