Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Spor Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif...

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif...

Ocak ayı transfer döneminde henüz kadrosunu güçlendiremeyen Trabzonspor'da çalışmalar devam ediyor. Gündeme gelen son ismin Magnus Mattsson olduğu iddia edildi ancak kulübü tok alıcıyı oynuyor. Detaylar haberimizde eyr alıyor.

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif... 1

Bu akşam Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak olan Trabzonspor, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Bordo mavililer son haftalardaki performansı nedeniyle tribünlerle de bir an önce barışmayı hedeflerken Abdullah Avcı ve öğrencilerinin kazanmaktan başka bir düşüncesi yok.

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif... 2

Saat 20.00'de başlayacak ve Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak karşılaşmaya Trabzonspor'un sahaya Uğurcan, Mehmet Can, Denswil, Fernandez, Eren, Berat, Mendy, Bardhi, Vişça, Fountas ve Enis ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif... 3

Avrupa kupaları mücadelesi için de büyük önem taşıyan karşılaşma, Trabzonspor'un gelecek hafta oynayacağı Beşiktaş derbisi öncesinde İnönü'ye avantajlı çıkmasını sağlayabilir. Bu nedenle tek çare kazanmak. Taraftarlar da artık takımlarından silkelenme ve yukarı doğru ivme kazanmasını bekliyor.

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif... 4

4'ü gitti, 1'i yolcu ama gelen yok

Trabzonspor ocak ayında hareketli bir dönem geçirdi. Ancak bu durum giden oyuncularda geçerliydi. Kourbelis ve Teklic Karagümrük'e kiralanırken Bakasetas Panathinaikos'un yolunu tuttu. Larsen'in de sözleşmesi feshedilerek gönderildi. Sırada ise Abdülkadir Ömür var. Hull City ile yapılan görüşmelerde sona gelindi. Açıklamaların kısa sürede yapılması bekleniyor.

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif... 5

Yukhym Konoplya gündemde

Sağ bek arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden biri Yukhym Konoplya oldu. Gürcü mevkidaşına formayı kaptıran ve bu sezon genelde yedek kulübesinde oturan Ukraynalı futbolcu için kulübü Shakhtar ile görüşmeler sürüyor. Eğer anlaşma sağlanırsa futbolcu Trabzon'a getirilecek.

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif... 6

10 numara alınacak

Teklic ve Bakasetas'ın ardından Abdülkadir'in Hull City'e, Bardhi'nin ise Almanya veya Dubai'ye gitme ihtimallerinin bulunması yeni arayışları da beraberinde getirdi. Trabzonspor'un NEC Nijmegen'de formq giyen Magnus Mattsson ile ilgilendiği öne sürüldü. Danimarkalı orta sahanın transfer süreci ise hiç kolay değil.

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif... 7

1.5 yıllık kontratı var

2021 yılından bu yana Hollanda temsilcisinde forma giyen ve bu sezon adeta patlama yaşayan 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, gizli bir santrafor gibi forvet hattına dahil olması ve attığı gollerle dikkat çekmeyi başardı. Eredivisie'de de 11 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Kulübüyle yarım sezonu resmi, 1 yılı da opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif... 8

Talibi var

Danimarkalı orta saha oyuncusu için devredeki tek takım Trabzonspor değil. Ülkesinin dev takımlarından biri olan ve geçen sezon bordo mavilileri devirip bu sene de Galatasaray'ın gruplardan çıkamamasına sebep veren Kopenhag, Mattsson için teklif sunan ilk takım olarak öne çıktı. Ancak NEC Nijmegen 2.7 milyon euroluk teklifi az bularak reddetti.

Trabzonspor'da Magnus Mattsson iddiası! İşte reddedilen son teklif... 9

B planı hazır

NEC Nijmegen Magnus Mattsson'u kaybetmesi haline B planını da hazırladı. Geçen sezonu Heerenveen formasıyla geçiren Amine Sarr'ı kadrosuna katabilmek adına Lyon ile masaya oturulacak. Ancak Gelderland temsilcisinin hedefi Mattsson'un transferini sezon sonu tamamlamak.

Gazetemize konuşan Sportif Direktörü Nick Kersten de; "Oyuncular hakkında yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Şu an bir maç fikstürü içerisindeyiz ve odağın buraya olması gerekiyor. Transferde bir ilerleme kaydedilir ve anlaşma aşamasına gelinirse biz de duyururuz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *