Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Spor Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor! Transferde yer yerinden oynayacak

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor! Transferde yer yerinden oynayacak

Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray, yeni sezonu da şampiyon tamamlayarak beşinci yıldızı takmak amacında. Ancak takımın en önemli yıldızlarından Mauro Icardi için flaş bir ayrılık iddiası gündeme düştü. İşte detaylar...

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor! Transferde yer yerinden oynayacak 1

Galatasaray'ın ilk sezonunda PSG'den kiraladığı ve sonrasında 10 milyon euro ödeyerek bonservisini aldığı Mauro Icardi, sarı kırmızılı ekipte üçüncü sezonunu geçiriyor. Taraftarla arası iyi olan ve diğer takımlara gönül veren futbolseverlerin de beğendiği Arjantinli golcü şu ana kadar attığı goller ve asistlerle Süper Lig'e damga vurup Cimbom'un tarihine geçmeyi başardı. Ancak Arjantinli süper yıldız hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor! Transferde yer yerinden oynayacak 2

Bu sezon tüm kulvarlarda 10 karşılaşmaya çıkan ve 729 dakika sahada kalan Mauro Icardi, 3 kez ağları sarsıp 2 de asist yapmayı başardı. Deneyimli forveti bu sezon en çok zorlayan konu yaşadığı sakatlık oldu. Adana Demirspor maçının 25'inci dakikasında kenara gelen yıldız futbolcu, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK maçlarını kaçırdı. Fenerbahçe derbisinde ise yedek soyundu. Kasımpaşa'ya karşı asist yapıp tabelaya etki etse de Alanyaspor maçını boş geçti.

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor! Transferde yer yerinden oynayacak 3

Milli aranın ardından oynanacak olan Antalyaspor karşısında Victor Osimhen'in yokluğunda ilk 11 başlaması beklenen tangocu, golünü atarak Elfsborg karşısına moralli çıkmak ve derbide de Beşiktaş ağlarını sarsmak amacında. Taraftarlar da bir an önce katkı bekledikleri yıldızı ile birlikte tribünlerde Aşkın Olayım şarkısını söylemek istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk da öğrencisini en iyi şekilde hazırlamaya gayret gösteriyor.

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor! Transferde yer yerinden oynayacak 4

Mauro Icardi iki sezon üst üste kazanılan şampiyonlukta baş rol oynamış ve ilk sezon attığı 22 golün ardından geçen seneyi ise krallıkla taçlandırdı. 25 kez fileleri havalandıran tecrübeli golcü, toplamda ise 58 gole ulaşmayı başardı. Ancak hedef yeni başarılar. Şampiyonluğa etki ederek beşinci yıldızı getirmesi istenen Icardi için milli ara sonrası dönüş büyük bir fırsat olacak. Ayrıca Osimhen'e karşı da kendisini yeniden ispat etmek ve formayı kapmak amacında.

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor! Transferde yer yerinden oynayacak 5

İlk iki senesinde birçok önemli takımın peşinden koştuğu bilinen Mauro Icardi için Arap kulüpleri de devreye girmişti. Ancak Galatasaray özellikle eşi Wanda Nara'nın sağlık sorunları yaşadığı dönemde yanında olmuş ve gösterdiği ilgiyle sürecin zafer kazanan tarafı olarak imzaları atmıştı. Icardi de çok sevildiği İstanbul'da kalarak düzenini bozmadan kariyerine devam etme fırsatını yakaladı.

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor! Transferde yer yerinden oynayacak 6

Yıldız futbolcuyla ilgili olarak dedikodular bitmiyor. Son olarak Arjantin basını, golcü oyuncunun River Plate forması giymeye yakın olduğunu ve kırmızı beyazlı ekibin 15 milyon dolar civarında bir bonservis ödeyebileceğini yazdı.

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor! Transferde yer yerinden oynayacak 7

Eşi ile bir kez daha barışan ve artık bu tür problemlerle gündeme gelmek istemeyen Mauro Icardi'nin Arjantin'e dönmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *