Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Spor Trabzonspor'da flaş gelişme! Orta saha için o isim gündeme geldi

Trabzonspor'da flaş gelişme! Orta saha için o isim gündeme geldi

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme birçok isim geliyor. Onlardan biri de İtalya'da top koşturuyor. Bordo mavililer yakın zamanda sefere hazırlanıyor.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Orta saha için o isim gündeme geldi 1

Nenad Bjelica yönetiminde ilk galibiyetini MKE Ankaragücü karşısında alan Trabzonspor'da sıra Fenerbahçe maçına geldi. Bordo mavililer İstanbul deplasmanından zaferle dönerek yoluna devam etmek isterken diğer yandan Hırvat teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları da sürüyor. Belirlenen isimler üzerinden gerçekleşen harekatta farklı isimler de gündeme gelmeye başladı.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Orta saha için o isim gündeme geldi 2

Orta sahada dinamik, mücadele eden, tecrübesi ile karakter ortaya koyabilecek ve skor katkısı da verebilecek bir isim arayan Nenad Bejlica, yeni maestrosuna karar verecek. Eğer şartlar uygun hale gelirse yönetim de taşın altına koyacak ve imza attırabilmek adına her şeyi yapacak.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Orta saha için o isim gündeme geldi 3

Fotomaç'ın haberine göre yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'a birçok futbolcu öneriliyor. Bunlardan biri de Roberto Pereyra. Menajerler, Karadeniz devinin kapısını çalarak 'Pereyra'yı ister misiniz?' diye sordu. İtalya ekibi Udinese ile sözleşmesi bu yıl bitecek olan 32 yaşındaki merkez orta saha hakkında teknik direktör Bjelica karar verecek.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Orta saha için o isim gündeme geldi 4

Hamsik'in ayrılması sonrası bu bölgeye takviye yapacak olan yönetimin, Arjantinli futbolcu hakkında araştırma yapacağı dile getiriliyor. Kariyerinde Udinese, Watford, Juventus ve River Plate formalarını giyen 1.82 boyundaki futbolcu, tam bir tecrübe abidesi. Başarılı oyuncu, Udinese takımı ile 196 maça çıkarken 23 gol atıp, 32 de asist yaptı.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Orta saha için o isim gündeme geldi 5

Her iki ayağını da kullanabilen Roberto Pereyra'nın piyasa değeri 6.5 milyon euro civarında. Bir dönem fiyatı 17 milyon euro'lara kadar çıkmıştı. Şu ana kadar bonservisine ise 32 milyon euro ödendi.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Orta saha için o isim gündeme geldi 6

Marek Hamsik'in durumu ise henüz netlik kazanmadı. Sezon sonunda futbolu bırakmasının yanı sıra Napoli'de futbolculuk veya hocalık yapması dahi konuşulan Slovak yıldızın vereceği karar belirleyici rol oynayacak. Ancak kazancı göz önünde alındığında kalması çok da mümkün görünmüyor. Eğer indirime giderse pazarlık masasına oturulabilir. Bjelica da deneyimli maestronun dönüş sonrasındaki katkısından memnun olduğunu söylemişti.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Orta saha için o isim gündeme geldi 7

Yönetim, orta sahaya 2 takviye yapmayı düşünüyor. Bunlardan birisi, genç ve potansiyelli bir isim olacak. Mohamed Ali Ben Romdhane, listedeki adaylardan. 23 yaşında olmasına rağmen 25 kez Tunus Milli Takımı'nın formasını terleten Romdhane, hem 6 hem de 8 numara bölgesinde görev yapıyor. Çift yönlü oyunuyla öne çıkan 1.85 boyundaki orta saha, bu sezon Esperance'de çıktığı 29 karşılaşmada 13 gol attı. Kulübüyle kontratı bir ay sonra bitecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *