Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Spor Trabzonspor orta sahaya transfer yapacak mı? İşte son durum

Trabzonspor orta sahaya transfer yapacak mı? İşte son durum

Transferde son hamlesini orta saha takviyesi ile yapmak isteyen Trabzonspor'un çalışmaları devam ediyor. Bordo mavililer, yabancı kontenjanını açabilirse imzalar atılma aşamasına gelecek. Peki, Trabzonspor orta saha transfer edecek mi? İşte son durum...

Trabzonspor orta sahaya transfer yapacak mı? İşte son durum 1

Mayıs ayında başladığı transfer döneminin ilk ayağında istediği adımları pek de atamayan ve üstüne en çok umut beslenen isim konumunda bulunan Mislav Orsic'in sakatlığı ile sarsılan Trabzonspor, ikinci aşamada ise adeta şov yaptı. Avrupa'da sona eren pencerenin ardından atağa kalkan bordo mavililerde Batista Mendy, Nicolas Pepe ve Paul Ebere Onuachu'nun tercihi Karadeniz temsilcisi oldu. Sıra ise orta saha transferine geldi. Ancak bu takviyeyi yapabilmek göründüğü gibi çok da kolay değil. Maaşı ve tazminatı yüksek futbolcular nedeniyle süreç tıkanıyor. Peki, Trabzonspor orta saha transfer edecek mi? İşte son durum haberimizde yer almaktadır.

Trabzonspor orta sahaya transfer yapacak mı? İşte son durum 2

15 oyuncu aldı

Geçen sezon çok sayıda yaptığı transfer sebebiyle ahenk bozukluğu yaşadığı konusunda değerlendirme yapılan Trabzonspor, bu sene de aynı politikayı izledi. PAF takıma alınan Onuralp Çevikkan'ın dışında 14 futbolcuyu daha kadrosuna katan bordo mavililer adeta kimlik değiştirdi.

Trabzonspor'un bu sezon transfer ettiği isimler şu şekilde;

  1. Batista Mendy
  2. Mislav Orsic
  3. Rayyan Baniya
  4. Paul Onuachu
  5. Tonio Teklic
  6. Onuralp Çevikkan
  7. Filip Benkovic
  8. Mehmet Can Aydın
  9. Nicolas Pepe
  10. Taxiarchis Fountas
  11. Joaquin Fernandez
  12. Dimitrios Kourbelis
  13. Göktan Gürpüz
  14. Ognjen Bakic
  15. Berat Özdemir
Trabzonspor orta sahaya transfer yapacak mı? İşte son durum 3

Stefano Denswil kalacak

Bugüne kadar yabancı kontenjanı açılabilmesi konusunda en öne çıkan isimlerden biri Stefano Denswil'di. Surinam Milli Takımı'nda oynamaya başlayan Güney Amerikalı futbolcunun sözleşmesinin feshedileceği veya kiralık gönderilebileceği söyleniyordu ancak istediği tazminat kalan 2 sezonunda alacağı paranın tamamı olunca geri adım atıldı. Halen takımın en iyi stoperi olduğu yönünde görüş bildirilen deneyimli oyuncunun transfer dönemi açık konumda bulunan Katar'dan teklif alabileceği öne sürülüyor ancak Denswil'in Trabzon'da mutlu olduğu biliniyor.

Trabzonspor orta sahaya transfer yapacak mı? İşte son durum 4

Fode Koita ısrarcı

Geldiği günden bu yana katkısı neredeyse yok denilebilecek Fode Koita da kontratının son senesine girdi. Bu sezon kazanacağı 1.5 milyon euro maaş nedeniyle yönetim görüşmelerde bulunup indirim yapmasını istedi ancak talep karşılık bulmadı. Gineli için Güney Kıbrıs'tan gelen kiralama teklifinde 200 bin eurosunun karşılanabileceği iletildi. Yönetim geri çevirdi.

Trabzonspor orta sahaya transfer yapacak mı? İşte son durum 5

Orsic'in lisansı çıkmayabilir

Teknik Direktör Nenad Bjelcia'nın talebi üzerine aranan merkez orta saha için yabancı kontenjanı açmaya çalışan yönetimin gündeminde Mislav Orsic de bulunuyor. Dönüşü devre arasını bulacak Hırvat futbolcu ile anlaşarak lisansını bu dönemlik çıkarmama konusunda mutabakata varılabilir.

Trabzonspor orta sahaya transfer yapacak mı? İşte son durum 6

Thiago sürprizi

Trabzonspor'un oyunu yönlendirecek ve Hamsik etkisi yaratabilecek bir ismi transfer etme isteğinin ardından arayışlar başladı. Fotomaç'ın haberine göre Liverpool'un yıldızı Thiago Alcantara'yı listesine dahil eden Fırtına, kontratının bitimine birkaç ay kalan İspanyol oyuncuyu şehre getirebilmek adına yoğun uğraş veriyor. Deneyimli isim de oynama isteği nedeniyle Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Pepe, Orsic ve Onuachu gibi Premier Lig menşeli futbolcuların burada oynaması bordo mavililerin şansını artırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *