Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Gündem 18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp

Türk tarihi için oldukça önemli olan Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nde sevdiklerinizle ya da sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabileceğiniz en güzel, resimli, yeni mesajları derledik.

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 1

18 Mart 1915'te başlayan ve binlerce şehit verilen Çanakkale Zaferi, Türk milletinin azim ve kararlılığıyla adını altın harflerle yazdığı destandır. Türk tarihi için oldukça önemli olan Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü bu yıl 109. yıl dönümüyle yad ediliyor. Birçok vatandaş sevdiklerine ya da sosyal medya hesaplarında paylaşabileceği en güzel, resimli, yeni ve kısa anlamlı sözler içeren mesajları araştırıyor. Bu haberimizde Çanakkale Zaferi ile ilgili çok sayıda anlamlı ve kısa, resimli sözleri en yeni haliyle sizlere sunduk. İşte 18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024..

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 2

"Çanakkale, sadece bir zafer değil, aynı zamanda milletimizin nasıl bir ruha, kararlılığa ve inanca sahip olduğunun da bir göstergesidir. Bu anlamlı günde, tarihimize yön veren kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz."

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 3

Bu Türk kıtaatının cesaret, metanet ve se’bat cihetiyle takdir ve senaya liyakati, her şüphenin fevkinde bulunmuştur. Donanmasının ateşiyle de, en müessir surette muavenet gören pek cesur bir düşman taarruzlarına karşı sayısız muharebelerde bu kıtaat mevkilerini muhafaza etmişlerdir. (Alman Generali Uman von Sanders)

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 4

Çanakkale bir ulusun kanla yazdığı tarihi bir destandır.

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 5

Çanakkale geçilmez, bu millet zafere sınanmaz. Tüm milletimizin zaferi kutlu olsun, şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 6

Çanakkale geçilmez dediler, geçilmedi!Analar ağladı, oğullar savaştı.Ne olursa olsun dediler, cepheye gittiler;Analar ağladı, oğullar savaştı.Kürdü,Türk'ü lazı çerkezi,Kimi harbiyeli, kimi liseli.Ağası da var, çiftçiside,La İlahe İllallah! diyerek savaştı hepsi,En sonunda kazandılar bu büyük zaferi!

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 7

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 8

Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 9

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferiniz kutlu olsun.

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 10

Çanakkale, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin ne denli büyük zaferlere yol açabileceğinin kanıtıdır. Bu büyük zaferin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz."

18 Mart Çanakkale Zaferi resimli, en güzel, anlamlı, yeni, güncel kısa mesajlar 2024 Facebook, Instagram, Whatsapp 11

Türk tarihi için oldukça önemli olan Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nde sevdiklerinizle ya da sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabileceğiniz en güzel, resimli, yeni mesajları derledik.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *