Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Yerel Haberler Bursa'da mide bulandıran görüntüler: Yaşlı bir adam küçük çocuğa bakarak uygunsuz hareketlerde bulundu, gözaltına alındı

Bursa'da mide bulandıran görüntüler: Yaşlı bir adam küçük çocuğa bakarak uygunsuz hareketlerde bulundu, gözaltına alındı

Yaşlı bir sapık, camdan sokağa bakan kız çocuğuna bakarak mastürbasyon yaptı. Çevreden geçenlere aldırış etmeyen şahsın yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Bursa'da kimliği belirlenemeyen bir adam görenlerin midesine bulunduracak mide bulandıran hareketlerde bulundu

İğrenç olay Bursa'nın Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre yaşlı bir adam, bir binanın en alt katından camdan dışarıya bakan küçük bir çocuğun yanına doğru ilerleyip uygunsuz hareketlerde bulunmaya başladı.

DAKİKALARCA İĞRENÇ HAREKETİNİ SÜRDÜRDÜ

Çevredeki vatandaşlara aldırış etmeyen sapık yaşlı adam dakikalarca küçük kıza bakarak mastürbasyon yapmaya devam etti.

İğrenç anlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde yaşlı bir adamın binanın en alt katında camdan bakan küçük kızı fark ederek iğrenç hareketlerde bulunduğu görülüyor.

GÖZALTINA ALINDI

Aracın arkasına gizlenen şahıs dakikalarca hareketlerini sürdürüyor. Yaşanan iğrenç olay sonrası güvelik kamerasından tespit edilen şahıs için polis ekipleri harekete geçti. Kimliği belirlenen yaşlı sapık adam polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *