Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Yerel Haberler Ülkeme hizmet için yola çıktım

Ülkeme hizmet için yola çıktım

2020 yılından beri İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda İstanbul Siyaset Akademisi Başkanı olan Mehtap Nazan Göktaş, 2023 genel seçimlerinde aday olacağını açıklayarak “Ülkeme hizmet için yola çıktım” ifadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimler öncesi İYİ Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor.  

22 Mart'a kadar sürecek olan başvurularda İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda 3 yıldır İstanbul Siyaset Akademisi Başkanı olan Mehtap Nazan Göktaş, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olacağını duyurdu.  

32 yıl eğitimci kimliğe sahip olduğunu dile getiren Göktaş, “Siyaset bana ne katar değil, ben bu ülkeye ne katabilirim” inancıyla yola çıktığını dile getirdi.  İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olmak için İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda İstanbul Siyaset Akademisi Başkanı olarak bilinen Göktaş, aday adaylığını şu sözlerle duyurdu:

 “28. donem milletvekili seçimlerinde "İYİ Parti’nin İstanbul 3.bölge milletvekili aday adayıyım. Kalbî vatani ve milleti için çarpan topraklarını kendi onuru bilen Mustafa Kemal Atatürk’ü bu cumhuriyetin sahip olduğu en kıymetli ATA belleyen ve fikirlerini karanlıkta kendisine ışık eden yolda bulduklarını yola çıktılarıyla değişmeyen, omurgasını hep dik tutma ahlakına sahip, karakterinin ve erdeminin rengini parayla, pulla, güçle değil, sahip oldukları değer ve ülkülerle belirleyen birisi olarak diyorum ki: çok şükür böyle yetiştik.”

mehtap2

Büyük bir heyecan içindeyim

“Ülkeme ne katabilirim” anlayışıyla yola çıktığını vurgulayan Göktaş, “32 yıllık eğitimci kimliğim, bilgim ve tecrübemle, "siyaset bana ne kadar diye değil ben bu ülkeye ne katabilirim" inancıyla yola çıktım.

 İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda, 3 yıldır İstanbul Siyaset Akademisi Başkanı olarak, ilçe teşkilâtlarımızda ortak dil oluşturulması, parti aidiyetinin geliştirilmesi adına, 39 ilçemizde 4 kez yaptığımız "Teşkilat Eğitimleri" ile başlayan siyaset mücadelemizi Gazi Meclise taşımak istiyorum.  Sayın Genel Başkanım Meral Akşener liderliğinde Türk milletini yüceltmek ve yükseltmek için, aziz milletimize hizmet etmek ve teşkilatımız ile birlikte çıktığımız iyilik yolunda hep birlikte yürümek için, Türk milletine hak ettiği insan onuruna yakışır hayati sunmak için, tecrübelerimle, heyecanımla ve inancımla yola çıktım. Sizleri, Türk milletinin sesi olmak için çıktığım bu yolda, en yakınımda olmaya, birlikte güneşe varmaya çağırıyorum. Beraberce, aydınlığa, özgürlüğe, umuda yürüyeceğiz. Yolumuz maviye, güneşe, umuda. Allah utandırmasın.” ifadelerine yer verdi.

mehtap2-1

mehtap-1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *