Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Yerel Haberler Tekirdağ'da parktaki oyun grubu ateşe verildi: 'Çirkin saldırıyı kınıyoruz, hukuki süreç başlatıldı'

Tekirdağ'da parktaki oyun grubu ateşe verildi: 'Çirkin saldırıyı kınıyoruz, hukuki süreç başlatıldı'

Çerkezköy Kavakdere Parkı’ndaki oyun grubu yakıldı. Belediye başkanı tarafından yapılan açıklamada saldırı kınanırken parkın kısa sürede onarılacağı ve halkın hizmetine sunulacağı kaydedildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Aydın Demir
Okunma Süresi: 2 dk

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kavakdere Kent Parkı kimliği belirsiz kişilerin hedefi oldu. 

Olay, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kavakdere Kent Parkı'nda meydana geldi. Kavakdere Kent Parkı'nda bulunan oyun parkı bilinmeyen bir sebepten ateşe verildi. 

Kimliği belirsiz kişiler tarafından oyun parkına yönelik gerçekleştirilen saldırıda alevlerin yükselmesiyle ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen ekipler yangını söndürdü. Yaşanan saldırıda oyun grupları kullanılmaz hale geldi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Kavakdere Parkı’ndaki oyun grubunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakılmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Açıklamada sorumluların bulunması için hukuki süreç başlatıldığı bildirildi. Tüm vatandaşlarımızı parkları koruma konusunda duyarlı olmaya çağıran Yüceer, şunları söyledi: 

Çerkezköy Kavakdere Parkı’ndaki oyun grubunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakılması hepimizi derinden üzdü. Bu tür eylemler, yalnızca bir kundaklama değil, çocuklarımızın hayallerine ve toplumsal huzurumuza yönelik bir saldırıdır. Parklar, çocuklarımızın güvenle oynadığı, dostluklar kurduğu ve güzel anılar biriktirdiği alanlardır. 

"Bu değerleri korumak hepimizin sorumluluğu"

Bu değerleri korumak hepimizin ortak sorumluluğudur. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Parkımız en kısa sürede onarılacak ve yeniden halkımızın hizmetine sunulacaktır. Sorumluların bulunması için hukuki süreç başlatılmış olup, tüm vatandaşlarımızı parklarımızı koruma konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *