Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Yerel Haberler Bursa’da Köfteci Yusuf’a büyük destek!

Bursa’da Köfteci Yusuf’a büyük destek!

Ürünlerinde domuz eti bulgularına rastlandığı kesinleşen ünlü köfte zinciri Köfteci Yusuf’un Bursa’daki şubesinde destek izdihamı!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Elif Erbay
Okunma Süresi: 2 dk

Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti kullanıldığının belirlenmesinin yankıları sürüyor. Günlerdir konuşulan olayda Köfteci Yusuf’a destek verenlerin sayısı artarken, ilginç bir gelişme daha yaşandı.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Özlüce semtinde bulunan Köfteci Yusuf şubesi bugün vatandaşların akınına uğradı.

Firmaya destek vermek isteyen onlarca kişi restoranda büyük bir kalabalık oluştururken, çalışan personele alkışlarla destek verdi.

Restoranı hınca hınç dolduran Bursalı müşteriler Köfteci Yusuf’a yönelik iddiaların komplo olduğunu söyleyerek yaşananları protesto etti.

1756037-bursa-da-kofteci-yusuf-a-destek-suruyor-nbsp-670bf5dde0d8d.jpeg
Köfteci Yusuf'a destek vermek isteyen vatandaşlar restoranı doldurdu

Olayın geçmişi


Köfteci Yusuf, son dönemde çeşitli iddialar ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle gündeme geldi. Bazı dönemlerde et ürünlerinin kalitesi ve hijyen standartları hakkında spekülasyonlar ortaya atıldı. Özellikle sosyal medya ve bazı haber kaynaklarında işletmenin ürünlerinde kalite standartlarına uymadığına dair iddialar dolaşsa da, Köfteci Yusuf bu iddiaları reddederek ürünlerinin helal ve hijyenik standartlara uygun olduğunu belirtti. Bugün ortaya çıkan gelişmede ise Köfteci Yusuf’un Helal Sertifikası’na da sahip olmadığı da ortaya çıkmıştı.

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş kimdir?

Köfteci Yusuf'un sahibi, Yusuf Akkaş'tır. 1996 yılında İznik, Bursa'da küçük bir dükkanda kurduğu Köfteci Yusuf markasını, uygun fiyat politikası ve geniş şube ağıyla Türkiye genelinde tanınan bir restoran zinciri haline getirmiştir. Yusuf Akkaş, markanın büyüme sürecinde özellikle lezzet, fiyat dengesi ve hızlı servis anlayışını ön plana çıkarmış, bugün Türkiye’nin en bilinen köfte markalarından birini yaratmıştır. Köfteci Yusuf, sadece köfte değil, aynı zamanda ızgara et ve kahvaltı gibi çeşitli ürünler sunan bir zincire dönüşmüştür ve Akkaş bu büyümeyi yönetmeye devam etmektedir.

Köfteci Yusuf'un kaç şubesi vardır?

Köfteci Yusuf'un Türkiye genelinde ve yurt dışında 2023 itibarıyla 300'den fazla şubesi bulunmaktadır. Özellikle büyük şehirlerde ve otoyol üzerindeki dinlenme tesislerinde yaygınlaşarak müşterilerine geniş bir erişim sağlamıştır. Köfteci Yusuf’un Türkiye dışındaki şubeleri arasında Avrupa ve Orta Doğu’da açılan noktalar da vardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *