Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Galeriler Yaşam 29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar

29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yıl dönümü olması nedeniyle milyonlarca kişi coşkuyla anlamlı günü kutlamak için resimli, kısa, anlamlı ve yeni mesajlar göndermek istiyor. İşte 29 Ekim'in anlam ve önemine yaraşır en güzel mesajlar..

29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 1

Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı için ilan edilen gün olarak kabul edilen 29 Ekim, bu yıl 101. kuruluş yıldönümü ile daha da anlamlı bir yeri bulunuyor. 

Ülkenin dört bir yanında coşku dolu kutlamaların başlamasıyla birbirinden harika konserler ve etkinlikler vatandaşlarla an bean yaşanacak. Türkiye'nin yönetim biçimi olarak ilan edilen Cumhuriyet, her yıl 29 Ekim'de anılıyor. 

29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 2

Özellikle Osmanlı Devleti'nin yıkılmasıyla ülke konumuna ulaşmanın en büyük adı olan Cumhuriyet'in İlanı, bağımsızlık ve egemen bir Türkiye olmanın kapılarını açtı.

29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 3

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın bu yıl 101. yıl dönümünde milyonlarca Türk vatandaşı, coşkuyla özel ve anlamlı günü kutlamak için heyecan içinde bekliyor. 

29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 4

29 Ekim'in 101. yılına özel, sevdiklerinize (dost arkadaş, akraba) mesaj göndermek isteyenlerde arama motorlarından en güzel, yeni, resimli, kısa ve anlamlı Cumhuriyetin 101. yılına özel mesajları araştırıyor. İşte birbirinden güzel, en yeni, güncel 29 Ekim mesajları...

29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 5

29 Ekim Cumhuriyetin 101. yılına özel mesajlar

  • "Cumhuriyet'in 101. yılında, bağımsızlık ve özgürlük uğruna mücadele eden atalarımızı saygıyla anıyor; aynı azim ve inançla geleceğe umutla bakıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!"
29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 6
  • "Cumhuriyet, bizlere daha güçlü bir gelecek ve daha aydınlık yarınlar bırakmak için en değerli mirastır. 101 yıldır birliğimizden ve özgürlüğümüzden taviz vermeden bu mirası yaşatıyoruz. Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!"
  • Cumhuriyet’in Aydınlık Yolu! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun…
29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 7
  • "Atatürk’ün bize miras bıraktığı Cumhuriyet ile güçlü, bağımsız ve özgür bir Türkiye yolunda ilerliyoruz. Bu yolculukta hep birlikte, nice 101 yıllara! Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun."
  • "101 yıl önce başlayan bu yolculuğun bugün de en büyük savunucusuyuz. Gelecek nesillere daha güçlü bir Cumhuriyet bırakma arzumuzla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!"
29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 8
  • Cumhuriyetin 101 Yıllık Mirasına Sahip Çıkıyoruz! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
  • "Cumhuriyetin ışığı, 101 yıldır bizlere yol gösteriyor. Bu yolda emeği geçen herkese minnetle… 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!"
29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 9
  • "101 yıl önce bize bağımsızlığın kapılarını açan Cumhuriyet, bugün gelecek nesillere bırakacağımız en büyük armağandır. Cumhuriyet’in ışığında yürüyen herkese mutlu ve gururlu bir 29 Ekim diliyoruz."
  • 101 Yıldır Bağımsızlık Yolunda! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 10
  • "Bağımsızlığımızı ve demokrasimizi bize armağan eden Cumhuriyet’in 101. yıl dönümünde, bu toprakların kahramanlarına minnetle… Gururla, umutla yarınlara yürüyen tüm Türkiye’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun."
  • "Atatürk’ün 'En büyük eserim' dediği Cumhuriyet’in 101. yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Geleceğe umutla bakan tüm Cumhuriyet sevdalılarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!"

 

29 Ekim Cumhuriyet'in 101. yılına özel mesajlar 11
  • "Geleceğimizi şekillendiren Cumhuriyet, özgürlüğün ve bağımsızlığın ışığı olmaya devam ediyor. 101. yılında Atatürk’ün izinde yürüyen herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!"
  • "Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister."
    "Cumhuriyeti kuranlar onu korumaya da muktedir olmalıdır."
    "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz."

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *