Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Videolar Yerel Haberler Mersin'de bir kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri saniye saniye kaydedildi...

Mersin'de bir kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri saniye saniye kaydedildi...

Mersin'de kırmızı ışıkta geçen otomobil dehşet saçtı! Kontrolünü kaybeden sürücü önce yayalara ardından bir ağaca çarptı; araç takla atarak alev aldı! O sırada yaya olarak orda bulunan genç bir kadın hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Necdet Oktay Apaydın
Okunma Süresi: 1 dk

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, GMK Bulvarı Demirtaş Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazasında genç bir kadın hayatını kaybetti.

Kaza, doğu-batı istikametinde seyir halinde olan ve iddiaya göre aşırı hızla ilerleyen bir aracın kırmızı ışıkta geçmesi sonucu meydana geldi. Kontrolünü kaybeden sürücü önce yayalara ardından bir ağaca çarptı; araç takla atarak alev aldı! O sırada yaya olarak orda bulunan genç bir kadın hayatını kaybetti.

Kaza sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirken, devrilen ağacın altında kalan diğer vatandaşlar ise yaralandı. Kazanın sabah saatlerinde meydana geldiği bildirildi; çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri devrilen ağacı keserek yaralılardan birini kurtardı. Sürücüyle birlikte 3 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *