Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Videolar İstanbul Haberleri Yeni taşınan şahıslar, kendilerini uyaran anne ve oğlunu sokak ortasında darp etti!

Yeni taşınan şahıslar, kendilerini uyaran anne ve oğlunu sokak ortasında darp etti!

İstanbul'da 4 kişi bir binaya taşındığı sırada gürültü yapınca komşuları tarafından uyarı aldı. Gençleri uyaran anne ve oğul, sokak ortasında darp edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Necdet Oktay Apaydın
Okunma Süresi: 1 dk

İstanbul'da yeni taşınan 4 şahıs, dehşet saçtı. Dün gece saatlerinde Kağıthane ilçesi Gürsel mahallesine taşınan 4 şahıs, saat 22:50 civarında komşuları tarafından gürültü yapmamaları konusunda uyarı alınca taraflar arasında kavga çıktı.


Yeni taşınan ve gece saatlerine kadar gürültü yaptıkları iddia edilen 4 genç, komşuları anne ve oğlu tarafından uyarılınca sokak ortasında darp yaşandı. Yeni taşınan şahıslar anne ve oğlunu sokak ortasında darp ederken taraflardan 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.


Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı

Anne ve oğlunun, 4 şahıs tarafından darp edildiği anlar binanın karşısındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Çıkan kavgada polis ekipleri 4 şahıs ve annesini gözaltına aldı. Yaralanan gencin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *