Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Videolar Genel Gazete Damga - 24.09.2018 Gündemi

Gazete Damga - 24.09.2018 Gündemi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Halka tasarruf makama lüks: Son günlerde ekonomideki kemer sıkma politikalarına kulak asmayan Ak Partili Arnvutköy Belediyesi’nde yapılan araç harcamaları adeta dudak uçuklattı. 

Halkın bir kuruşunu sokağa atmam: CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan İbrahimBulut, yerel seçime kısa bir süre kala hedeflerini anlattı.Bulut; ‘Halkın bir kuruşunu bile sokağa atmam’ dedi.

İstanbul'da dev derbi: Spor Toto Süper Lig’in 6. haftası dev bir maçla kapanıyor.Fenerbahçe ile Beşiktaş bu akşam Kadıköy’de karşılaşacak. Mücadele 20.00’de başlayacak.

Bal gibi kriz var: Avcılar’da konuşan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ekonomik krizi sert bir şekilde eleştirerek; ‘Bağıra bağıra söylememiz lazım. Bal gibi kriz var’ dedi.

Cimbom ağır yaralı: Moskova maçı sonrası havaya giren Galatasaray Akhisar’da aldığı mağlubiyetle sarsıldı. Sarı kırmızılılar rakibine 3-0  yenilirken son 2 dış saha maçında gol atamadı.

Otomobilde vergi müjdesi: Cumhurbaşkanlığı otomobildeki ÖTV matrahı limitlerini  yeniden belirledi. 1600 cc ve altı için alt limit 46 binden 72 bin liraya üst limit ise 80 binden 120 bin liraya yükseldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *