Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Tv Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşegül kimdir? Ayşegül Saraç Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşegül kimdir? Ayşegül Saraç Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan programda bugünden itibaren ekranlarda yerini alacak isimlerden biri de Ayşegül oldu. Kendisi ile ilgili sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşegül kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Ekranlarda lezzet fırtınası estiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. 100 bölüm yayınlanarak dalya diyen programın yeni haftasında yarışacak yarışmacılar açıklandı ve herkes kendisine verilen sürede birinciliği elde etmek adına mutfağa girecek. Türk ve dünya mutfağından birçok lezzetin televizyona taşındığı programın yeni yarışmacılarından biri de Deniz oldu. Kendisi hakkında çok sayıda izleyici araştırmalarda bulunup sosyal medya hesaplarından yorum yazıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşegül kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 


Yemekteyiz Ayşegül kimdir?

Dual Yapım imzasını taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 101. bölümünden itibaren seyircilere kendisini ispat etmek isteyen yarışmacılardan biri olan Ayşegül güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Bugün yarışacak rakibi Deniz'in mutfağına giren ancak sonrasında balkonuna çıkma önerisi karşılığı ret yanıtı alan genç yarışmacı, 15 bin lirayı kazanabilmek adına çok iddialı ve çetin bir rakip. Kendisi hakkındaki bilgiler açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


Yemekteyiz Ayşegül


 

Yemekteyiz Ayşegül Instagram hesabı

Başarılı olabilmek için ter dökecek Ayşegül'ün Instagram hesabı da merak konusu ve araştırılarak takip edilmek isteniyor. Yarışmada adı açıklandıkan sonra takipçi sayısını artırması bekleniyor. Ancak hesabı bilinmemektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *