Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Siyah Kalp dizisi bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Siyah Kalp dizisi bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi Siyah Kalp, konusu ve oyuncu kadrosuyla beğenileri üzerine çekiyor. Dizinin bu akşam yayınlanması beklenen 8. bölümünün ekranlarda yer almaması üzerine seyirciler "Siyah Kalp yeni bölümü neden yayınlanmadı?" sorusunu soruyor. Peki dizi neden başlamadı. Bu akşam yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte yanıtı...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Show TV'de yeni sezon başlayan dizi Siyah Kalp, güçlü oyuncu kadrosu ve Kapadokya'nın etkileyici atmosferinde yapılan çekimleri ile oldukça ilgi görüyor. Dizinin her Perşembe akşamı saat 20:00'da ekrana gelirken bu akşam (24 Ekim 2024 Perşembe) 8. yeni bölümün yayınlanmaması üzerine binlerce seyircisi dizinin yayınlanmama sebebini merak ediyor.

Siyah Kalp dizisinin takipçi kitlesinin yanı sıra Show TV ekranlarında bu akşam dizinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Diziseverlerin merakla beklediği Siyah Kalp'in 8. bölümü neden yayınlanmadı? Sevilen dizi ne zaman yeni bölümünü gösterecek? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Siyah Kalp dizisine dair güncel bilgiler...

Siyah Kalp dizisi 8. bölüm ne zaman yayınlanacak?


 

Siyah Kalp dizisinin 8. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?


Siyah Kalp dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanında heyecanlı bir bölüm beklenirken Show TV'de dizinin 7. bölümü tekrar olarak yayınlanıyor. Siyah Kalp dizisinin yapımı ve kanal tarafından dizinin yeni bölümünün yayınlanmamasına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. 

Fakat Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ'ta meydana gelen terör saldırısı nedeniyle geleneksel medya organlarının saat 20:00'da yayınlanan dizilerindeki yeni bölümler yayınlanmıyor. Dizilerin tekrar bölümleri ekrana gelirken yayın akışı 1 hafta boyunca tekrar bölümlerle seyircisin beğenisine sunulacak.


Siyah Kalp dizisinin 8. yeni bölümünün 31 Ekim 2024 Perşembe akşamı saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.


 

Siyah Kalp dizisi Cihan ve Melek 

 

Siyah Kalp dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?


Sevilen dizi Siyah Kalp'in oyuncu kadrosunda usta isimler ve genç kuşağın beğenerek takip ettiği ünlü isimler yerini alıyor. Kapadokya'da çekilen Siyah Kalp'in oyuncu kadrosunda; Ece Uslu (Sumru), Burak Sergen (Samet), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Işıl Yücesoy (Nihayet), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Aras Aydın (Nuh), Genco Özok (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat ve Gözde Çığacı yer alıyor.

 

Siyah Kalp dizisinin 8. bölümünde Cihan ve Sevilay evleniyor.

 

Siyah Kalp 8. bölümde neler olacak?

Siyah Kalp dizisinin merakla beklenen 8. bölümünde Sevilay ve Cihan'ın nikah masasına oturduğu fragmanda evliliklerinin gerçekleşmesiyle Nuh ve Melek hayatlarının şokunu yaşar. Samet ve Hikmet tehditle çocuklarının evlenmelerini sağlamış ve miras için çalışmalara başlayacaktır. O sırada evlendiklerine pişman olan Sevilay ve Cihan, birbirleriyle hesaplaşır.


Şansalan Konağı'nda gerçekleşen nikahın ardından Sevilay, Cihan'a neden evet dedin diyerek sitem eder. Gözyaşları içinde odalarında ağlayan Cihan ve Sevilay geriye aşklarına vedalaşmak için konuşmak isterler. 

Nuh ve Melek intikam planları yapmaya başlar. 

Kayseri'den dönen Nuh ve Melek, sevdiklerinin nikah masasında görünce oldukça öfkelenir ve intikam planı yapmak için harekete geçerler. Sumru'yu tehdit etmeye devam eden ikiz kardeşler, çok yakında Harika ve Esat'a kardeş olduklarını tüm Şansalan ailesine anlatacaktır.


Dizinin merakla beklenen 8. bölümünün 31 Ekim 2024 akşamı yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *