Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon MasterChef’te Dün Akşam (25 Ekim) Ödül Oyununu Kazanan Kim? Şeflerin Hiçbirine Ödül Vermemesi Tepki Yağdı!

MasterChef’te Dün Akşam (25 Ekim) Ödül Oyununu Kazanan Kim? Şeflerin Hiçbirine Ödül Vermemesi Tepki Yağdı!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, 25 Ekim Cuma akşamı heyecan dolu bir ödül oyunu mücadelesiyle ekranlara geldi. Kırmızı ve mavi takımın kıyasıya yarıştığı gecede, ödül oyununda kazanan takımın belirlenmesi beklenirken şeflerin beklenmedik bir kararı ile karşılaşıldı. Mehmet Şef’in yarışmacılara yönelik sert çıkışları ve Somer Şef’in sürpriz duyurusu, geceye damga vurdu. İşte 25 Ekim MasterChef Türkiye ödül oyununda yaşananlar ve detaylar…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 4 dk

Kırmızı ve Mavi Takımın Ödül Oyunu Mücadelesi

MasterChef Türkiye'nin 25 Ekim akşamı yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım, ödül oyunu için mutfağa girdi. Yarışmacılar, şeflerin belirlediği yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalışırken programda tansiyon yükseldi. Mehmet Şef, yarışmacılara oyun öncesinde ciddiyetle yaklaşmaları gerektiğini belirterek "Her şeyde eğleniriz, güleriz ama iş yemeğe gelince ciddiye alırız" ifadeleriyle yarışmacıları uyardı. Bu sözler, ödül oyununun ne kadar önemli olduğunu ve şeflerin titizlikle değerlendirme yapacağını gösterdi.

Şeflerin "Sıfır Atık" Tepkisi

Ödül oyunu öncesinde takımlar, market alışverişine çıktı ve bol miktarda malzeme aldı. Bu durum şeflerin tepkisine neden oldu. Somer Şef, "Biz sıfır atık diyoruz, yarışmacıların yaptığına bak" ifadeleriyle yarışmacıları eleştirdi. Şefler, yarışmacıların gereksiz malzeme almalarına yönelik tepkilerini dile getirerek, mutfakta israfın önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Ödül Oyununda Kazanan Takım: Kırmızı Takım 4-1 Galip Geldi

Ödül oyununda ilk olarak kırmızı ve mavi takımlar, hazırladıkları yemekleri şeflere sundu. Tadım sonrasında şefler, galibiyetin kırmızı takıma gittiğini açıkladı. Kırmızı takım, 4-1’lik bir skorla ödül oyununu kazanırken, bu galibiyet onların haftadaki ilk zaferi oldu. Ancak ödül oyununun ikinci turu, yarışmacılar için hayal kırıklığı yarattı.

Tatlı Turunda Şok: Hiçbir Tatlı Ödül Kazanamadı

Ödül oyununun ikinci turunda kırmızı takım yarışmacılarından "Elmalı Strudel" yapmaları istendi. Yarışmacılar, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ancak şeflerin tadım sonrası yaptığı açıklama herkes için sürpriz oldu. Somer Şef, tadım sonrasında yarışmacılara "Bir iyi bir kötü haberim var" diyerek hiçbir tatlının ödül kazanmaya layık görülmediğini söyledi. Bu karar, yarışmacılar arasında şaşkınlık yaratırken izleyiciler tarafından da tepkiyle karşılandı.

Mehmet Şef’ten Sert Uyarılar: "Yemek Yapmayı Ciddiye Alacaksınız"

Mehmet Şef, ödül oyununda yarışmacıların yemekleri hakkında sert eleştirilerde bulundu. "Her şeyde eğleniriz, güleriz ama iş yemeğe gelince ciddiye alırız" diyen Mehmet Şef, yarışmacıların yemeklerini yeterince özenle hazırlamadıklarını ve yemeğin kriterlerini dinlemediklerini belirtti. Şef, yarışmacılara yönelik şu sözlerle eleştirilerini sürdürdü:

  • Nigar: “Yılların pastacısısın ama strudel yapımında başarısız oldun. Üzerinde pudra şekeri yok, elmalar çiğ ve kuşbaşı doğranmış.”
  • Semih: “Hamurun çok kalın, strudel değil sarma gibi olmuş.”
  • Ezgi: “Strudel dışında her şeye benziyor, okulda yaptığın gibi olmamış.”
  • Alper: “Hamurun iyi ama içini tane yerine püre yapmışsın.”
  • Erim: “Yaptığın strudel kol böreği gibi olmuş ve altı yanık.”
  • Beyza: “Yemeğin yerine başka şeylerle ilgilendin, dikkatini veremedin.”
  • Kerem: “Hamurun çiğ kalmış, oysa tek doğru yöntemi uygulayan sendin. Ancak pişmediği için başarısız oldu.”

Bu sert uyarılar, yarışmacıların yemeğe olan ciddiyetlerini gözden geçirmeleri gerektiğini ortaya koydu.

Somer Şef’in İyi Haberi: Ödül Haftaya Devredilecek

Tüm yarışmacıların tatlılarının başarısız bulunmasının ardından Somer Şef, yarışmacılara sevindirici bir haber de verdi. "Bu hafta 100 bin TL vermiyoruz ama ödülü önümüzdeki haftaya devrediyoruz" diyen Somer Şef, yarışmacıların moral bulmasını sağladı. Bu haber, gelecek haftaki ödül oyununa olan motivasyonu artırdı.

İzleyicilerden Gelen Tepkiler: "Hiçbirine Ödül Vermemek Adil mi?"

MasterChef Türkiye’nin 25 Ekim bölümünde şeflerin hiçbir tatlıya ödül vermemesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İzleyiciler, şeflerin bu kararına eleştirilerde bulunurken, "Yarışmacıların emeğine yazık oldu" şeklinde yorumlar yapıldı. Bazı izleyiciler, şeflerin daha fazla motive edici olmaları gerektiğini savundu.

Ödül Oyununda Yaşananlar Tartışma Yarattı

MasterChef Türkiye’nin 25 Ekim akşamı yayınlanan ödül oyunu bölümü, izleyiciler arasında farklı yorumlara neden oldu. Kimi izleyiciler şeflerin kararını haklı bulurken, kimi izleyiciler ise yarışmacıların moralinin düşmesine neden olduğu gerekçesiyle eleştirdi. Ödül oyunu, yarışmacılar için beklenmedik bir sonuçla biterken, gelecek haftaki mücadele daha heyecanlı bir hal aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *