Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Konuşanlar bu hafta yok mu, yeni bölüm neden yayınlanmadı (5. sezon 155. bölüm) 25 Ekim 2024 Cuma?

Konuşanlar bu hafta yok mu, yeni bölüm neden yayınlanmadı (5. sezon 155. bölüm) 25 Ekim 2024 Cuma?

Exxen’de Hasan Can Kaya’nın komedi şovu Konuşanlar’ın 25 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 5. sezon 155. bölümü neden ekrana gelmedi? İşte yanıtlar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar şov programının 5. sezonu her hafta yeni bölümleri ile izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu programın 25 Ekim 2024 Cuma günü yayınlanması gereken bölümü ise ekranlara gelmedi. Konuşanlar hayranları ve her hafta programın yeni bölümünü izlemek için bekleyenler Konuşanları’ın son bölümünün neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı. Peki Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programının 5. sezon 155. bölümü 25 Ekim 2024 Cuma günü neden yayınlanmadı? Konuşanlar yeni bölüm neden yok? 25 Ekim Cuma Konuşanlar yayınlamayacak mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Konuşanlar yeni bölüm yok mu 25 Ekim Cuma?

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar adlı şov programının 5. sezonunun 155. bölümünün 25 Ekim 2024 Cuma günü Exxen’de yayınlanması bekleniyordu. Normalde yeni günün ilk saatlerinde yayınlanan programın bu hafta olmadığını gören izleyiciler meraklandı. Konuşanlar’ın son bölümünün neden yayınlanmadığını Hasan Can Kaya açıkladı.


Konuşanlar 5. sezon 155. bölüm neden yok (25 Ekim 2024 Cuma)

Konuşanlar şov programının 25 Ekim Cuma günü yayınlanması beklenen son bölümünün neden ekranlara gelmediği belli oldu. Konuşanlar programının resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamayı yapımın sunucusu Hasan Can Kaya da kendi sayfasında paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, Konuşanlar 5. sezon 155. bölüm, geçtiğimiz gün Ankara Kahramankazan’da bulunan TUSAŞ yerleşkesine düzenlenen terörist saldırı nedeniyle ekranlara gelmeyecek.

Konuşanlar programını Hasan Can Kaya sunuyor 

Konuşanlar son bölüm ne zaman yayınlanacak?

Konuşanlar’ın 5. sezonunun 155. bölümünün TUSAŞ saldırısı nedeniyle yayınlanmayacağı açıklanırken, aynı bölümün önümüzdeki hafta cuma günü Exxen platformunda olması bekleniyor. Konuşanlar’ın resmi sosyal medya hesaplarından konuya dair yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Ankara TUSAŞ’ta düzenlenen saldırı nedeniyle terörü kınıyoruz ve çok üzgünüz. Bugün Exxen platformunda yayınlanması planlanan Konuşanlar yeni bölümünü bu nedenle yayınlamıyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Haftaya yeni bölümde görüşmek üzere…”


Konuşanlar programı Exxen platformunda her cuma günü yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Programın 5. sezonunda son olarak 18 Ekim Cuma günü 154. bölüm yayınlanmıştı. Konuşanlar'ın 5. sezon 155. bölümünün yayınlanacağı tarih açıklandığında haberimize eklenecektir.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *