Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon İnci Taneleri Yayın Akışı Tekrar Günleri Ne Zaman, Saat Kaçta Bitiyor?

İnci Taneleri Yayın Akışı Tekrar Günleri Ne Zaman, Saat Kaçta Bitiyor?

Bugün yeni bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen İnci Taneleri dizisinin 20. bölümü merakla bekleniyor. Ancak, 23 Ekim’de yaşanan gelişmeler nedeniyle dizilerin yayın akışında bazı değişiklikler yapılmış durumda. İzleyiciler, İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünün ertelenip ertelenmediğini ve tekrar günlerinin ne zaman olduğunu merak ediyor. Peki, İnci Taneleri bugün neden yok? Günü mü değişti, hangi gün yayınlanacak?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

İnci Taneleri Neden Yok, Yeni Bölüm Bugün Yayınlanmayacak mı?

23 Ekim’de yaşanan terör saldırıları sonrası bazı ulusal kanallar, yayın akışlarını değiştirdi. Bu sebeple, İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü ertelendi ve 24 Ekim akşamı yayınlanmayacak. Kanal D’nin yayın akışında dizi, bugün tekrar bölümüyle yer alacak. Yeni bölüm ise gelecek hafta normal yayın gününde izleyicilerle buluşacak.

İnci Taneleri Günü Değişti mi, Hangi Gün Yayınlanıyor?

İnci Taneleri, normalde Çarşamba günleri yayınlanıyor ve yayın gününde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Sadece bu hafta terör saldırıları sebebiyle yeni bölüm ertelendi. Gelecek hafta Çarşamba akşamı saat 20:00’de yeni bölümün yayınlanması planlanıyor.

İnci Taneleri Tekrar Günleri Ne Zaman?

İnci Taneleri dizisinin tekrar bölümleri hafta içi gündüz kuşağında ve Cumartesi gecesi yayınlanıyor. İzleyiciler, kaçırdıkları bölümleri bu tekrar yayınlarında izleyebilirler.

İnci Taneleri’nin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat verdiği İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan hassas ilişkiler ve içsel yolculukları ele alan bir hikâyeyi ekranlara taşıyor. İki yıl süren titiz bir hazırlık süreciyle ortaya çıkan dizi, duygusal derinlikleriyle dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde Azem, Dilber, Yıldız ve Zerre’yi korumak amacıyla Nehir’in düğününe doğru yola çıktı. Yolculuk esnasında yaşanan olaylar ve Dilber’in zekice oyunları, seyirciyi şaşırtmaya devam etti. Göcek’te gerçekleşen sürpriz karşılaşmalar ise yeni olayların fitilini ateşledi. Azem’in kızının düğününe katılıp katılamayacağı ise hala merak konusu.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yayınlanacak olan 20. bölümde, Dilber’in sahnedeki performansı izleyicileri büyüleyecek. Azem, sahnede Dilber’i görünce şok olurken, izleyiciler bu sahnelerde hem duygusal anlar hem de sürpriz gelişmeler bekleyebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *