Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon İki ünlü komedyen "Tertemiz" ile yeniden bir araya geliyor!

İki ünlü komedyen "Tertemiz" ile yeniden bir araya geliyor!

Onur Buldu ve Derya Karadaş'ın başrolünü paylaştığı Tertemiz dizisinin ne zaman başlayacak, nerede yayınlanacağı, konusu ve oyuncu kadrosu gibi sorular diziseverler tarafından merak ediliyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Komedi türünde dizi izlemeyi seven izleyiciler için iki sevilen komedyenin yeni projesi Tertemiz, izlerken bir yandan da düşündüren bir konu ile geliyor. Güldür Güldür Show'un sevilen isimleri Derya Karadaş ve Onur Buldu "Tertemiz" isimli dizi ile seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrolünü iki ismin paylaştığı dizide zengin oyuncu kadrosu ve ne zaman yayınlanacağı, sinemalarda mı yoksa dijital bir platformda mı yayınlanacağı araştırılmaya başlandı.

Onur Buldu ve Derya Karadaş'ın başrolündeki Tertemiz dizisi, MGX Film'in yapımcılığında, yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak yer alıyor. Tertemiz'in senaryosunda ise Serkan Dağlı ve Muammer Tali'nin imzasını taşıyor. Komedi türünde yer alacak Tertemiz çok yakında izleyicisi ile buluşacak.

Tertemiz dizisinin oyuncu kadrosu, ilk okuma provalarını gerçekleştirdi

 

Tertemiz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?


Çok yakında izleyicileri kahkahalara boğması beklenen dizi Tertemiz, başrolünde Derya Karadaş ve Onur Buldu'nun yer aldığı oyuncu kadrosunda Nursel Köse, Barış Aytaç, Eda Özerkan, Deniz Cengiz, Özge Özder, Aslı Bekiroğlu, Anıl Çelik, Emrah Ablak, Hazal Kadak, Kayra Orta, Hakan Salınmış ve Gökhan Yıkılkan gibi isimler Tertemiz dizisine dahil oldu.


Tertemiz dizisi ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Hikayesiyle ve güçlü kadrosuyla komedisever izleyici kitlesini ekrana kilitleyecek Tertemiz dizisi, EXXEN platformunda yayınlanacak. Tertemiz'in çekimleri devam ederken film afişi ise görücüye çıktı. Merakla beklenen dizinin Kasım ya da Aralık ayında seyircisiyle buluşması bekleniyor.

Tertemiz dizisinin başrol oyuncuları Onur Buldu ve Derya Karadaş

 

Tertemiz dizisinin konusu nedir?

Tertemiz dizisinin başrolünde Onur Buldu Faysal rolüyle, Derya Karadaş ise Gülbahar karakterine hayat verecek. Dizide temizlik hastası olarak seyredeceğimiz Faysal ve Gülbahar karakterleri, evli bir çifti canlandıracak. Temizliğe olan aşklarını göreceğimiz çiftin dünyası ise adı gibi tertemiz olacak. 

Ayrıca her bölümde farklı oyuncular diziye konuk oyuncu olarak dahil olacak. Farklı senaryosu ve temizlik dünyasında yaşananları adım adım anlatılacağı Tertemiz dizisi çok yakında EXXEN'de yayınlanacak.

Onur Buldu kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Onur Buldu, 04 Ağustos 1982 yılında İzmir doğmuştur. 42 yaşında olan Buldu televizyon dünyasında çeşitli dizi ve filmlerde rol almıştır. Kariyerine ilk olarak 2005 yılında Organize İşler filminde başlamıştır. Onur Buldu'nun en çok tanındığı iş ise 2013 yılında başlayan ve günümüzde de devam eden Güldür Güldür Show'dur. Komedi türünde işler yapan Onur Buldu hem televizyon hem de sinema dünyasında girdiği birçok komik tiplemelerle oldukça sevilen ve başarılı bir oyuncudur. 

Oynadığı dizi ve filmler şöyledir;

Organize İşler (2005)
Benim Annem Bir Melek (2008)
Avrupa Yakası (2009) – Konuk oyuncu
Papatyam (2009-2011)
Analı Oğullu (2014)
Eyyvah Eyvah 3 (2014)
İçimdeki Ses (2015)
Dedemin Fişi (2016)
Düğüm Salonu (2018)
Jet Sosyete (2019) – Konuk oyuncu
Bayi Toplantısı (2020)
Kim Bu Aile (2022)
Benim Güzel Ailem (2023)
Tebessüm (2023)
Tertemiz (2024)

Derya Karadaş ve Onur Buldu Cici Babam isimli filmde birlikte oynamıştı


Derya Karadaş kimdir, oynadığı dizi ve filmler neler?

Oyuncu Derya Karadaş, 04 Mayıs 1981 yılında doğmuştur. İstanbul'da eğitim alan Karadaş BKM Mutfak'ın ekibine katılarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Komedi türünde çok sayıda iş yapan Derya Karadaş, Yalan Dünya'da canlandırdığı Zerrin karakteriyle nam salmıştır. Ardından Güldür Güldür Show'da devam etmiş ve Jet Sosyete dizisindeki rolüyle büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştır.

Derya Karadaş'ın oynadığı dizi ve filmler şöyledir;

Yalan Dünya (2012-2014) 
Güldür Güldür Show (2013-Devam) 
Geniş Aile: Yapıştır (2015)
Şeytan Tüyü (2016)
Aile Arasında (2017)
Cici Babam (2018)
Eski Köye Yeni Adet (2018)
Jet Sosyete (2018) 
Bir Başkadır (2020)
Oyunlar Holding (2021)
Andropoz (2022)
Yılbaşı Gecesi (2022)
İyi Bir Aile Değiliz (2024)
Tertemiz (2024)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *