Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Esas Oğlan dizisinin yayınlanacağı tarih belli oldu

Esas Oğlan dizisinin yayınlanacağı tarih belli oldu

Esas Oğlan dizisiyle oyunculuk performansını konuşturan Hadise'nin yeni dizisiyle birlikte yayınlanacağı tarih ve platform belli oldu. Sevilen şarkıcı dizide 2 yeni şarkı seslendireceği de ortaya çıktı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 3 dk

Sevilen şarkıcı Hadise, ilk kez oyunculuk performansını Esas Oğlan dizisiyle taçlandırıyor. Dijital platformda yayınlanacak olan Esas Oğlan, yayınlanan fragmanı ile oldukça merak ediliyor. Dizide Hadise'nin oyunculuğuna dair görüntüler ise büyük beğeni topladı.


Hadise cesur sahneleriyle dikkat çekiyor


Esas Oğlan dizisinin yayınlanan ilk fragmanında ilk kez oyunculuk performansı ile ekranlara geçen Hadise'nin cesur sahneleri yer alıyor. Dizide Hadise'nin küvetteki sahnesinin yanı sıra birçok cüretkar sahneleri de yer alıyor. Esas Oğlan'da ayrıca Hadise 2 yeni şarkı seslendirerek hem şarkılarıyla hem de oyunculuğuyla konuşulacak.


Esas Oğlan dizisi ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Merakla beklenen romantik komedi dizisi Esas Oğlan, izleyicisiyle buluşacağı tarihi ilk kez duyurdu. Buna göre Esas Oğlan 22 Kasım 2024 Cuma günü dijital platform GAİN'de yayınlanacak.

Seda Bakan ve Hadise, Esas Oğlan dizisinden kareler

 

Esas Oğlan dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne?

Eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatılacağı Esas Oğlan dizisinde Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman yer alacak. Dizide romantik komedi temasında Esas Oğlan işlenecek. Hadise Ceren karakteriyle, Seda Bakan ise Sema karakteriyle iki yakın arkadaşı canlandıracak.

Ceren, iflah olmaz ve kalbi ile aklı arasındaki dengeyi kurmakta zorlanan bir aşıktır. Sema ise mantığıyla hareket eden ve risk almayan bir kadın olarak Esas Oğlan'da göreceğiz. İki kadının aldığı karar doğrultusunda doğru erkeği bulmak için birbirlerinden destek alırlar ve hayatları hiç beklenmedik şekilde değişime uğrar.


 

Hadise, Esas Oğlan'da iki yeni şarkı seslendirdi


Ceren karakterine hayat vererek ilk kez oyunculuk performansını izleyeceğimiz Hadise, iki yeni şarkı seslendirerek sevenlerinin karşısına çıkacak. Esas Oğlan'da ilk Baksana Bana, diğeri ise Gecenin En Köründe şarkılarıyla ekranlara gelecek. Baksana Bana şarkısı Santiana'nın Miss America adlı parçasının Türkçe versiyonu olarak dinleyeceğiz. Diğer şarkı olan Gecenin En Köründe ise sözleri Meral Turan, müziği Gökçer Turan ve Birkan Şener imzası taşıyor.

Baksana Bana ve Gecenin En Köründe isimli şarkılar ilk kez GAİN'in Youtube hesabından lisanslı olarak dinlenebilecek. Ayrıca şarkılar için hazırlanan klipte Esas Oğlan dizisinde kesitlerde taşıyor.


 

Esas Oğlan dizisi GAİN platformunda yayınlanacak

 

Esas Oğlan dizisi nerede çekildi?


Esas Oğlan dizisi romantik komedi tadında ve iki kadının aşk hayatını anlatan bir dizidir. Dizinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi. BKM yapımı olan Esas Oğlan'ın yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez, senaryosunda ise Cihan Çalışkantürk ve Meryem Güktabak yazdı.

Hadise ve Şenol Sönmez'in aşk yaşadığı iddia ediliyor


Hadise ve Şenol Sönmez'in aşkı ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz gün Gelin Takımı isimli filmin galasına katılan Hadise, gazetecilerin sorularını yanıtlarken galada Esas Oğlan'ın yönetmeni Şenol Sönmez ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin aşkının çok yeni olduğu ifade edilmişti.

Filmin galasında Şenol Sönmez ve Hadise'nin yan yana oturmasıyla aşk iddiaları kuvvetlenmişti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *