Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Doya Doya Moda Eda Koç neden yok? Elendi mi diskalifiye mi oldu? Ne zaman gelecek

Doya Doya Moda Eda Koç neden yok? Elendi mi diskalifiye mi oldu? Ne zaman gelecek

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. İstanbul sokaklarındaki kombin savaşının yaşandığı zorlu rekabete bugün yeni bir isim katılıyor. Deren'in geleceği programda Eda'nın bulunmaması ise dikkat çekti. Buluşma yerine gelmeyen güzel yarışmacı hakkında sevenleri ve hayran sayfalarını yöneten birçok kişi araştırmalarda bulunup bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Doya Doya Moda Eda Koç neden yok? Elendi mi diskalifiye mi oldu? Ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Bu sezon da yoluna doldudizgin devam eden Doya Doya Moda'da yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine yakışanı seçebilmek adına verdikleri mücadelede heyecan sürüyor. Ancak bir eksik ile. Elenen Yağmur Banda'nın yerine gelen Deren'in katıldığı programda bugün Eda yer almıyor. Kendisinin durumu hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Bugüne kadar aldığu kolyelerle adından söz ettiren Eda Koç neden yok? Elendi mi diskalifiye mi oldu? Ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Doya Doya Moda Eda Koç neden yok?

Doya Doya Moda'nın cuma günü yayınlanan fragmanında Eda Koç'un olmadığu gözüktü. Kendisini göremeyenler de internette çok sayıda araştırma yapmaya başladı. Başarısıyla dikkat çeken güzel yarışmacı kolyeleriyle kısa sürede damga vurmuştu. Bugün olmama sebebi ise en çok arananlar arasına girdi. Eda Koç'un neden yarışmada olmadığı veya elenip elenmediği bilinmiyor. Diskalifiye konusunda ise eğer bir gelişme olsaydı cuma günü duyurulurdu diye tahmin ediliyor. Detaylar yeni bölümde açıklanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *