Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Doya Doya Moda 11 Ocak 2023 Çarşamba puanları (Kim birinci oldu?)

Doya Doya Moda 11 Ocak 2023 Çarşamba puanları (Kim birinci oldu?)

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarında biri olmayı sürdüren Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyerek kolye için yarıştıkları zorlu mücadelede herkesin hedefi kolye için kendisini avantajlı konuma getirmek. Bunun için de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Doya Doya Moda 11 Ocak 2023 Çarşamba puanları (Kim birinci oldu?) haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. 7 güzel kadının amansız rekabetine sahne olan zorlu mücadelede yaşanacak mücadele herkesi ekran başına kilitleyecek. Özellikle de genç kızlar giyimlerini örnek aldıkları isimleri takip etmek ve desteklemek için televizyon karşısına geçecek. Her anı dolu dolu bir bölüm daha 2 saat boyunca büyük keyif verecek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 11 Ocak 2023 Çarşanba puanları haberimizde. 


Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

11 Ocak 2023 Çarşamba tarihinde yayınlanan Doya Doya Moda'da gözler gün sonuna çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede tercih edeceği kombinlerle birlikte zirvede yer alarak iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. Günün puanları aşağıda bulunmaktadır;

  • Hülya: 
  • Aleyna: 
  • Su: 
  • Meyra Melike: 
  • Deren:
  • Özlem: 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *