Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Televizyon Bu Hafta (24-25 Ekim) Diziler Neden Yok, İptal mi Edildi? Yeni Bölümler ve Tekrarları Ne Zaman?

Bu Hafta (24-25 Ekim) Diziler Neden Yok, İptal mi Edildi? Yeni Bölümler ve Tekrarları Ne Zaman?

24 Ekim tarihinde yayınlanması beklenen birçok dizi, izleyicilerin karşısına çıkmadı. Özellikle Sandık Kokusu, Kuruluş Osman ve Leyla dizileri gibi popüler yapımların yeni bölümleri beklenirken, dizilerin iptal olup olmadığı ve yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Peki, diziler neden yok ve bu hafta iptal mi edildi? İşte tüm detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 2 dk

24-25 Ekim'de Diziler Neden Yok, Yeni Bölümler Neden Yayınlanmıyor?

24 Ekim’de, Ankara’daki TUSAŞ tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası, birçok ulusal kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Ülke genelinde yaşanan olaylar ve güvenlik endişeleri sebebiyle, dizilerin yeni bölümleri ertelendi. Televizyon kanalları, terör saldırısı nedeniyle ulusal yayın politikasında değişiklik yaparak haber bültenlerine ağırlık verdi ve bazı programların yayınını durdurdu.

Sandık Kokusu Neden Yok, Yeni Bölüm Bu Hafta Yayınlanmayacak mı?

Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümü, bu hafta ekranlarda olmayacak. 24 Ekim'de yayınlanması beklenen dizi, Ankara’daki terör saldırısı sonrası yayın akışından çıkarıldı. Sandık Kokusu dizisinin yeni bölüm tarihi henüz netleşmedi, ancak önümüzdeki hafta normal yayın akışına dönmesi bekleniyor.

Diziler bu akşam var mı? Bugün Arka Sokaklar, Kızılcık Şerbeti, Yalı  Çapkını yeni bölümü var mı?

Kuruluş Osman ve Leyla Dizisi Neden Yayınlanmıyor?

ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman ve NOW TV’de ekranlara gelen Leyla dizisi de bu hafta yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmayacak. Tüm kanallar, güvenlik sebebiyle yayın politikalarını değiştirdi ve diziler yerine özel haber bültenleri yayınlanacak. Bu nedenle Kuruluş Osman ve Leyla dizileri de bu hafta yayınlanmayacak.

Yayın Akışında Ne Var? Hangi Diziler İptal Edildi?

24-25 Ekim tarihleri için yayın akışında yer alan dizilerde iptaller ve değişiklikler şu şekilde gerçekleşti:

  • TRT 1: Dizi yayını yok
  • ATV: Kuruluş Osman iptal edildi
  • Kanal D: Dizi yayını yok
  • Show TV: Sandık Kokusu iptal edildi
  • NOW TV: Leyla Hayat, Aşk, Adalet dizisi yayınlanmayacak
  • Star TV: Dizi yayını yok

Dizilerin Yeni Bölümleri Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizilerin yeni bölümleri, önümüzdeki hafta normal yayın akışına göre devam edecek. Yayınlanan resmi açıklamalara göre, diziler haftalık takvimde belirlenen gün ve saatlerde kaldıkları yerden izleyicilerle buluşacak. Ancak kesin bir tarih için kanalların resmi açıklamalarını takip etmekte fayda var.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *