Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
18°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji YouTube neden açılmıyor? YouTube erişim engeli ne zaman kalkacak?

YouTube neden açılmıyor? YouTube erişim engeli ne zaman kalkacak?

Popüler sosyal medya platformlarından olan Youtube'un neden açılmadığı pek çok kullanıcı tarafından merak edilmeye başlandı. Youtube'a giriş yapmaya çalışan birçok kişi platforma giriş yapılamadığını fark etti. Peki YouTube neden açılmıyor? YouTube erişim engeli ne zaman kalkacak? İşte popüler platform hakkında merak edilenler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 1 dk

YouTube kullanıcıları dün akşam ve bugün saatleri itibariyle  platforma erişim sağlayamıyor. "YouTube neden açılmıyor?" ve "YouTube çöktü mü?" gibi sorular, sevilen platformun kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Özellikle videoların yüklenmemesi, sayfaların geç açılması ve platforma erişim sıkıntıları gündeme gelen konular arasında yer aldı. Peki Youtube neden açılmıyor?
 

YOUTUBE NEDEN AÇILMIYOR?


Dünyanın en popüler video platformlarından biri olarak bilinen YouTube, birçok kullanıcı tarafından erişim problemi ile gündeme geldi. Gün içerisinde "YouTube çöktü mü?" ve "YouTube neden açılmıyor?" soruları sosyal medyada hızla yayılmaya başlandı.

Youtube'un ne zaman erişime açılacağı merak ediliyor.

YouTube platformuna dün akşamdan itibaren giriş problemi yaşanmaya başlandı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı YouTube'un neden açılmadığını merak ederken, sorunun sebebinin önceki gün Ankara'da gerçekleşen terör saldırısı olabileceği düşünülmekte.

YOUTUBE ERİŞİM ENGELİ NE ZAMAN BİTECEK?


Şu an için YouTube tarafından herhangi resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak açıklama geldiğinde sayfamızda yer vereceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *