Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji Football Manager 2023 (FM23) en iyi futbol direktörleri listesi

Football Manager 2023 (FM23) en iyi futbol direktörleri listesi

Açıkçası Football Manager 2023'ün garip yönlerinden biri, menajerin futbol direktörünü işe alan kişi olması ve tersi değil. FM23'teki rolünüz esasen kulübünüzün hem menajeri hem de futbol direktörüdür.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 4 dk

Esasen, rolleri istediğiniz kadar büyük veya küçük olabilir. Oyun size istediğiniz gibi oynamanız için çok fazla esneklik sağlıyor: futbol direktörleri, genç yetenekleri tespit eden transfer piyasası gurunuz olabilir veya personel sözleşmelerini yenilemek için bir kısayol olabilir. Ayrıca, futbol direktörünüzü gençler ve harika çocuklar için iyi anlaşmalar bulmakla görevlendirebilir ve anlaşmanın yapılıp yapılmadığı konusunda kendinize (ya da onlara) son sözü verebilirsiniz. Peki, Football Manager 2023 (FM23) en iyi futbol direktörleri listesinde kimler var? İşte detaylar...

[related-posts id="93848" color="bg-danger"][/related-posts]

FM23'te en iyi futbol direktörleri nasıl bulunur?

Aramalarınızı özel ihtiyaçlarınıza göre belirleyebileceğiniz personel arama aracından en iyi şekilde yararlanın. Minimum değerlendirme yeteneği/potansiyel niteliklerini 17'ye ayarlayın ve oyundaki en iyi Futbol Direktörlerinden bazılarını bulun.


FM23'te futbol direktörü ne yapar?

Futbol Direktörü bir dizi rolü yerine getirebilir. Bunlardan bazıları, teknik direktörünüz, müdür yardımcınız, baş gözlemciniz de dahil olmak üzere diğer personel üyeleriyle kontakt halindedir. Her birinin bireysel özelliklerine bağlı olarak temasını sürdürür. Bunu söyleyerek, iyi bir imza, sözleşme, kredi, gözlemci atamalarını, basın toplantılarını ve daha fazlasını halledebilir.


 

FM23'te futbol direktörü için önemli özellikler nedir?

Bu, onlardan ne yapmalarını istediğinize bağlı olacaktır. Basın toplantısı yapmalarını istiyorsanız, insan yönetimi gibi zihinsel nitelikler önemli olacaktır. Eğer oyuncularla sözleşme imzalanacaksa onların müzakere becerileri ve oyuncunun mevcut kabiliyetini ve oyuncunun potansiyel özelliklerini değerlendirmek çok önemli olacaktır. Manchester City'den Txiki Begiristan gibi, 'birçok genç oyuncuyla sözleşme imzalama' ve 'onlara kâr sağlamak için çok sayıda genç oyuncuyla sözleşme imzalama' eğiliminde olan bazı futbol direktörlerinin de eğilimleri olacaktır.


 

FM23 futbol direktörleri listesi

Football Manager 2023'te en önemli konulardan biri de futbol direktörleri. Hem oyuncu ağı hem de kulübün idari yönünü sürdürülebilir kılmak adına kilit rol oynamaktadırlar.

  • Michael Edwards

Kulüp: İşsiz
Gözlem bilgisi: İngiltere
Kişiliği: Mükemmeliyetçi
Maaş beklentisi: 19.000 € haftalık
İtibar: 4 yıldız

Michael Edwards , Liverpool'da Premier Lig savaşçılarından Kırmızıları Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi kazananlarına dönüştürmeye yardım ettiği futbol direktörü olarak harika bir büyünün ardından büyük bir üne sahiptir. 2022 sezonunun sonunda biraz izin almak için ayrıldı, ancak taleplerini karşılayacak kadar büyük bir kulüpseniz, onu kulübünüzde iyi bir ücretle çalıştırmasını sağlayabilirsiniz.


michael edwards

  • Jochen Sauer

Kulüp: FC Bayern München
Gözlem bilgisi: Almanya ve Avusturya
Kişiliği: Model Profesyonel
Maaş beklentisi: 29.000 € haftalık
İtibar: 2,5 yıldız

jochen sauer
 

  • Monchi

Kulüp: Sevilla
Gözlem bilgisi: İspanya, İtalya
Kişiliği: Azimli
Maaş beklentisi: 27.000 € haftalık
İtibar: 4 yıldız

Adam, efsane, efsane; Monchi: Ucuz olmayacak, ancak şu anki Sevilla'nın ve eski Roma futbol direktörünün backgroundundan şüphe yok. Özellikle onu Sevilla'nın pençelerinden kurtarmak için gereken devasa tazminat ücreti ile ucuza gelmeyecek, ancak İtalya ve İspanya hakkında kapsamlı bilgi de dahil olmak üzere bir dizi rapor için isteyebileceğiniz her şeye sahip.

monchi
 

  • Marcus Mann

Kulüp: Hannover 96
Gözlem bilgisi: Almanya
Kişiliği: Profesyonel
Maaş beklentisi: Kişi başı 11.000 €
İtibar: 2 yıldız

Almanya'da daha düşük seviyelerde oynayan bir kalfalık kariyerinden sonra, Marcus Mann bir futbol direktörü olarak rütbelerini hızla yükseltti ve bir sezon içinde Saarbrücken'den Hoffenheim'a (gençlik gelişimi başkanı olarak) ve ardından Hannover'e geçti. Muhtemelen mevcut en ucuz seçenektir ancak herhangi bir kaliteden de yoksun değildir. Ayrıca, iki yıldızlı itibarı, onu karşılayabilecek daha düşük seviyeli kulüpler için oldukça ulaşılabilir olması gerektiği anlamına geliyor.

marcus mann
 

  • Rouven Schröder

Kulüp: Schalke 04 (GER)
Gözlem bilgisi: Almanya, Avusturya, İsviçre, Polonya
Kişiliği: Kararlı
Maaş beklentisi: € 15,000 haftalık
İtibar: 3 yıldız

Rouven Schröder, FM23'teki Marcus Mann'in biraz daha yüksek bir versiyonudur, çok benzer istatistiklere sahiptir, ancak biraz daha yüksek bir fiyata daha iyi keşif bilgisi. Asıl mesele, onu Schalke'den transfer etmek için gereken yüksek ücret. Yine de, fazladan bütçe ayırıp ayıramayacağınızı ve Avusturya, İsviçre ve Polonya'yı içeren ek izcilik aralığını arayıp bulamayacağınızı düşünmeye değer.


rouven schröder

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *