Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji Football Manager 2023 (FM23) en iyi antrenörler listesi

Football Manager 2023 (FM23) en iyi antrenörler listesi

Antrenörler, Football Manager'daki teknik ekibinizin hayati bir parçasıdır. Takım görüşmeleri ve yetenek raporları söz konusu olduğunda sadece paha biçilmez geri bildirim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda antrenman sahasında oyuncularınızı geliştirmekle de görevlidirler. İşte Football Manager 2023'e imza atan en iyi koçlardan birkaçı .

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 4 dk

Football Manager 2023'te en iyi teknik direktörleri bulmak ve imzalamak, kurtarmaya başlarken başarılı bir kulüp inşa etmenin önemli bir unsurudur. Bu kılavuzda, büyük çoğunluğunuzun elit seviyenin altındaki takımlarla tasarruflara başlamasını beklediğimiz için, sadece iyi olduğuna inanmadığımız, aynı zamanda çoğunlukla kolayca elde edilebileceğine inandığımız bir koç listesi hazırladık. Dolayısıyla bu listede Pepijn Linders veya Rodolfo Borrell gibi isimler olmayacak. FM'deki en iyi personeli işe almak, kulübünüz için en iyi harika çocukları, müdür yardımcısını, futbol direktörünü, gençlik geliştirme başkanını ve izcileri bulmak kadar önemli olmalıdır, bu nedenle personelinize dikkat ettiğinizden emin olun. Bu sayfadaki her bir rol için temel niteliklere odaklanacak olsak da, motivasyon, uyum yeteneği, kişilik, kararlılık ve disiplin düzeyi gibi diğer zihinsel niteliklerin de koçlarınızın performansı üzerinde etkisi olacağını unutmayın.


FM23'te en iyi antrenörler nasıl bulunur?

Bunu yapmanın en hızlı yolu, ekranın sol tarafında bulabileceğiniz personel arama aracını kullanmaktır. Bu aracı kullanarak, aramanızı ihtiyaçlarınıza göre birden çok farklı değişkene göre belirleyebilirsiniz. Onları da kısa listelerinize ekleyin. FM23'teki en iyi antrenörleri bulmak için bir başka iyi ipucu da kulüp ve milli takımların listelerindeki isimler hakkında gözlem yapmak ve onların özelliklerini değerlendirmektir. En iyi antrenörler genellikle en iyi takımlarla birlikte olur.


FM23'te antrenörlerin iş gücünü nasıl ayarlarsınız?

FM23'te antrenör atamak için antrenman sekmesine gidin ve ardından antrenörlerin altında bir 'koç atamalarını düzenle' düğmesi vardır. Bu pencerede, yardımcınızdan koçlarınızı en iyi rollerine otomatik olarak atamasını isteyebilirsiniz. İş yükünün eşit olarak dağıldığından emin olun. Bunu yaparak, koçlarınızın kapasitesini en üst düzeye çıkarırsınız. Onları fazla çalıştırırsanız, koçluklarının kalitesi düşecek ve oyuncularınız olması gerektiği kadar hızlı gelişemeyecek.


 

FM23 en iyi kaleci antrenörleri

Kaleci eğitimi iki bölümden oluşur: şut-durdurma ve el yetenekleri. Bununla bağlantılı olarak, kaleci antrenörleri şut durdurma ve GK işleme (ve ayrıca dağıtım) özelliklerine sahip olacaktır. Dağıtım, el yeteneği başlığı altına girecektir, bu nedenle, eğitiminin kontrolünü ele alacak bir koç seçerken bunu aklınızda bulundurun.

  • Flavio Tenius
  • Adriano Bonaiuti


FM23 en iyi savunma (defans) antrenörleri

Savunma eğitimi için beş yıldıza sahip olmak imkansıza yakın olabilir, ancak bu ihmal edilmesi gerektiği anlamına gelmez. Üslerinizi en iyi şekilde kapsayacak güçlü bir teknik ve güçlü bir taktik özelliğe sahip bir antrenörünüz olduğundan emin olun. Defansif antrenörler, karşılaşılması en zor olanlardır, ancak burada akılda tutulması gereken birkaç isim var.

  • Giuseppe Baresi
  • Miguel Quaresma


FM23 en iyi topa sahip olma antrenörleri

En iyi topa sahip olan koçlar için, zihinsel niteliklerinin önemi büyüktür. Her kategoride en yüksek eğitim kalitesini sağlamak için güçlü zihinsel ve teknik özelliklere sahip bir antrenör ve güçlü zihinsel ve taktik özelliklere sahip başka bir antrenör arayın: taktik ve teknik sahip olma eğitimi.

  • Michele Salzarulo
  • Nuno Gomes


 

FM23 en iyi hücum antrenörleri

Bir sürü gol atmadan en iyi Football Manager kadrosunu kurmayacaksınız. Açıkçası, burada taktiksel kurulumunuzun yanı sıra oyuncu alımı da önemlidir, ancak bu alanda iyi koçlara sahip olmak size marjinal kazançlar sağlayacak ve kadronuzdaki gençleri de geliştirmenize yardımcı olacaktır. Savunma ve topa sahip olma eğitimi gibi, yüksek seviyeli hücumla birlikte gitmek için iyi bir taktik özelliğe ve güçlü bir teknik özelliğe sahip bir antrenör aramanız gerekecek.

  • Deniis Bergkamp


FM 23 en iyi kondisyonerleri

Üst düzey fitness koçları muhtemelen bulması en kolay olanlardır. Antrenman yine ikiye ayrılıyor ama bu sefer çabukluk ve kuvvet antrenmanı. Ancak, aynı nitelikler her iki kategoriyi de kapsar, yani koçlar ikisi arasında değiştirilebilir. Oyuncularınızın bazı zorlu seanslardan geçmesine yardımcı olmak için fitness koçlarınızın kararlılık, disiplin düzeyi ve kararlılık özelliklerini diğer tüm koçlardan daha fazla aklınızda bulundurun.

  • Mauro Monteiro
  • Anthony Colbert
  • Scott Piri
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *