Gerçeklerden Haberdar Olun
İstanbul
Açık
19°
Ara
Damga Gazetesi Teknoloji 2023 En çok satan iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max kılıfları

2023 En çok satan iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max kılıfları

Fiyatlarıyla herkesi şaşırtan iPhone 14'leri korumak da oldukça maliyetli. Bu konuda kimse hata yapmak istemiyor. 2023 En çok satan iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max kılıfları haberimizde yer alıyor.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okunma Süresi: 4 dk

Apple'ın iPhone'u yıllar geçtikçe daha dayanıklı hale geldi, ancak yanlış bir şekilde veya yanlış bir yüzeye düşürürseniz, hem büyük (çatlak ekran veya arkası çatlamış) hem de küçük şekillerde (çizikler ve sıyrıklar) hasar görme olasılığı hala yüksektir). Bu nedenle, ne zaman yeni bir telefon alırsanız, onu korumak için yüksek kaliteli bir kılıfa yatırım yapmayı düşünmelisiniz.

iPhone kılıfında nelere dikkat edilmeli?
Bir iPhone 14 satın aldıysanız ve kılıf arıyorsanız, muhtemelen her yeni modelin kendine özgü bir kılıfı olduğunu biliyorsunuzdur. Bu yüzden doğru kılıfı aldığınızdan emin olun. iPhone 14 Pro ve daha büyük iPhone 14 Pro Max'i içeren Pro sürümlerinin, kasanızın arkasında daha büyük bir kesik gerektiren ekstra kameralara sahip olduğunu unutmayın. 

İster en iyi iPhone 14 Pro kılıfına, ister standart iPhone 14 modeli için en iyi kılıfa ihtiyacınız olsun, daha inceden daha dayanıklıya kadar çeşitli stil ve fiyatlarda bazı harika günlük kılıf seçeneklerini bir araya topladık. Tüm bu kılıfları bir iPhone 14 ile denedik ve bu listeye layık olduğunu düşündüğümüz başkalarını buldukça diğer en iyi kılıfları eklemeye devam edeceğiz.

İster en iyi iPhone 14 Pro kılıfına, ister standart iPhone 14 modeli için en iyi kılıfa ihtiyacınız olsun, daha inceden daha dayanıklıya kadar çeşitli stil ve fiyatlarda bazı harika günlük kılıf seçeneklerini bir araya topladık. Tüm bu kılıfları bir iPhone 14 ile denedik ve bu listeye layık olduğunu düşündüğümüz başkalarını buldukça diğer en iyi kılıfları eklemeye devam edeceğiz.

Speck case (Benek kılıf)
Speck, Presidio Perfect-Clear ve Perfect-Clear Grips ve Presidio2 Pro gibi popüler şeffaf modeller de dahil olmak üzere iPhone 13 kasa tasarımlarının çoğunu iPhone 14'e getirdi. Tüm yeni modeller iyi düşme korumasına ve ayrıca Speck'in Microban antimikrobiyal korumasına sahiptir.

Spigen Ultra Hibrit MagFit
MagSafe kılıfları oldukça pahalı olabilir ancak yeni iPhone 14 serisi telefonunuz için ucuz, şeffaf bir MagSafe kılıfı arıyorsanız, Spigen'in Ultra Hibrit MagFit'i oldukça ideal bir seçimdir.

OtterBox Symmetry Series Plus
OtterBox, süper koruyucu Defender serisi kasasıyla adından söz ettirdi, ancak bu günlerde çoğu insan daha az hantal bir şey istiyor. Çeşitli tonlarda (yeni Euphoria rengi dahil) sunulan ve MagSafe özelliğine sahip Symmetry Series Plus kasalar revaçta. Symmetry Plus Pop kılıfı, bir PopSockets PopGrip'i entegre eder ve kablosuz şarj uyumludur, bu önemlidir.

Caseology Capella Mag Clear
Caseology, geçmişte NanoPop, Parallax, Skyfall ve Vault dahil olmak üzere bazı makul bütçeli ürünler üretti. Yeni Capella Mag Clear, gördüğümüz daha ucuz şeffaf MagSafe kılıflarından biridir.

Lupa Legacy Wallet Case
Lupa Legacy, iPhone 14 modelleri için birkaç farklı cüzdan kılıfı yapıyor. Mıknatıslı tokalı ve suni deriden üretilmiş, farklı renk seçeneklerine sahip folyo versiyonunu piyasaya sürdü. Kredi kartlarını veya nakit parayı saklamak için kapağın iç tarafında üç yuva vardır ve düşmelere karşı iyi bir köşe koruması sunar. Suni deri iyi görünüyor (kasa olduğundan biraz daha pahalı görünüyor, bu iyi bir şey). Tek dezavantajı, kasaya yerleşik bir MagSafe olmaması ve kasanın bir destek ayağına dönüşmemesidir. Ancak telefonunuzu kablosuz bir şarj pedinde gayet iyi şarj edebilirsiniz. 

Otterbox Figura and Lumen cases
Şu anda en sevdilen iPhone kılıflarından biri, üst kısmı kısmen şeffaf olan (bir tür ombre kılıf) ve yanlarda kıskaçlı silikon kauçuk bulunan iki renkli bir kılıf olan Otterbox Lumen. Burada gösterilen metalik bej dahil (mavi ve gümüş havalı görünüyor) birkaç renk seçeneğiyle geliyor. Figura biraz daha ince ama aynı zamanda göz alıcı ve birkaç ilginç renk kombinasyonuyla sunuluyor. Her iki kasa da MagSafe özelliklidir ve yalnızca Apple ve Otterbox.com'da satılır. 

Element Case Special Ops X5 MagSafe case
Element Case, iPhone 14 için üst düzey 250 $'lık Back Ops X5 kasasını üretiyor, ancak daha uygun fiyatlı Special Ops X5 MagSafe kasası, güçlendirilmiş köşe koruması ve ekranınızı ve ekranınızı engellemeye yardımcı olmak için arkada ve ön tarafta yükseltilmiş kenarları olan çok sevimli bir kasa. Kameraların kırılmasını önleyin. Ayrıca iyi yan kavramalara sahiptir. Renk seçeneği olmaması bir dezavntaj olarak görülebilir.


Tech21 case

20 metreden düşmeye dayanıklı ve iPhone 14'ün arka kameralarını korumak için kayan bir kapağa ve kemerinize takabileceğiniz bir kılıfa sahip olan ultra koruyucu Evo Max dahil, aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç başka kılıf da var. 

Smartish cases

Smartish'in uygun fiyatlı, basit, ince kılıfları ve cüzdan kılıfları iPhone 14 için geri dönüyor. Wallet Slayer 2.0 kılıfı, burada gösterilen Groovy rengi de dahil olmak üzere birkaç farklı tasarımla geliyor. Üç kredi kartı artı nakit tutar ve kredi kartlarınızdan birini destek ayağı olarak kullanabilirsiniz. Ancak bir dezavantajı, kablosuz ve MagSafe şarj cihazlarıyla uyumlu olmamasıdır. Smartish ayrıca Gripzilla adlı bir MagSafe kasası satmaktadır . En uygun fiyatlı MagSafe kasalarından biridir ve adından da anlaşılacağı gibi tutması kolaydır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *